Απέσυρε την καταγγελία η σύντροφος του Αμερικανού παίκτη του Περιστερίου

Ανατροπή δεδομένων υπήρξε μετά από μερικές μέρες στην υπόθεση της καταγγελίας της συντρόφου του μπασκετμπολίστα του Περιστερίου για ενδοοικογενειακή βία!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες την Κυριακή η Αμερικανίδα εμφανίστηκε στην Αστυνομία και ανακάλεσε πλήρως (!) όσα είχε υποστηρίξει στην πρώτη της κατάθεση την Παρασκευή κατά του σέντερ της ομάδας του Σπανούλη, Τρέβορ Τόμπσον.

Τα βασικά κομμάτια της νέας κατάθεσής της για την υπόθεση με τον 30χρονο Αμερικανό παίκτη, είναι τα ακόλουθα:

«Η πρώτη αναφορά της ήταν παρανόηση και η ίδια από την Παρασκευή προσπάθησε να εξηγήσει ότι δεν επιθυμεί να αποδοθούν κατηγορίες στον σύντροφό της, ούτε να υπάρξει η διαδικασία του αυτόφωρου, όμως, αυτό έγινε αυτόματα μετά την πρώτη κατάθεση.

Ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης του Περιστερίου ποτέ δεν έχει παρουσιάσει βίαιες συμπεριφορές στα 4 χρόνια που βρίσκονται σε σχέση.

Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί μεταξύ τους κανένα περιστατικό μεγάλης έντασης ή βίας».

Μετά την νέα κατάθεση της Αμερικανίδας παίκτριας μπάσκετ, αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο παίκτης του Περιστερίου θα αντιδράσει και θα κινηθεί νομικά ασκώντας μήνυση για ψευδορκία και συκοφάντηση ή αν αυτή η ιστορία θα τελειώσει κάπου εδώ. Ώστε και ο παίκτης να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, εφόσον θα έχει δοθεί συμβιβαστική λύση σε ένα στόρι που προκάλεσε ντόρο.

Be the first to comment on "Απέσυρε την καταγγελία η σύντροφος του Αμερικανού παίκτη του Περιστερίου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*