Αχαΐα: Στο Μαξίμου με Μητσοτάκη οι βουλευτές της ΝΔ – Εκλογικό Κέντρο στην Πάτρα και προετοιμασία πρωθυπουργικής περιοδείας

Επιχείρηση ευρωεκλογές για τη Νέα Δημοκρατία στην σημερινή (12:00) ενημέρωση που θα γίνει στους βουλευτές της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου και της Ηπείρου από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στη συνάντηση θα δώσουν το «παρών» όλοι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Αχαΐας σε κυβέρνηση (Χριστίνα Αλεξοπούλου) και κοινοβούλιο (Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσονας Φωτήλας) και θα πάρουν οδηγίες και κατευθύνσεις για το πλάνο που θα ακολουθήσει η ΝΔ όλη αυτήν την περίοδο μέχρι την κάλπη της 9ης Ιουνίου. Ο μεγάλος στόχος είναι να μη χαθεί ούτε μια ψήφος και η ΝΔ να κυριαρχήσει και στις τρεις προαναφερθείσες περιφέρειες και φυσικά και σε επίπεδο Αχαΐας.

Στη διάρκεια της συνάντησης θα τεθεί ο προβληματισμός του να αποφεύγονται εμφανίσεις εκλεγμένων σε ιερούς ναούς κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας, καθώς, όπως παρατηρήσαμε το τελευταίο διάστημα, υπήρξαν επεισόδια κι εντάσεις ανάμεσα σε υπουργούς ή βουλευτές που ψήφισαν τον «γάμο» των ομόφυλων ζευγαριών και πιστούς.

Σε ό,τι αφορά τον συντονισμό της Δυτικής Ελλάδας ενόψει των ευρωεκλογών, θυμίζουμε ότι την ευθύνη έχει αναλάβει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε επίπεδο Αχαΐας,στις 10 Μαΐου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Ανδρέου, καθώς επίσης και οι περιοδείες των μελών της ΔΕΕΠ σε όλον τον Νομό Αχαΐας. Η ημερομηνία της έλευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα θα γίνει γνωστή αμέσως μετά το Πάσχα, όπως και το αν θα πρόκειται για μια ευρεία περιοδεία ή για ομιλία στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.

ΠΗΓΗ: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Be the first to comment on "Αχαΐα: Στο Μαξίμου με Μητσοτάκη οι βουλευτές της ΝΔ – Εκλογικό Κέντρο στην Πάτρα και προετοιμασία πρωθυπουργικής περιοδείας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*