(Φωτο)-Πάτρα: Σίγουρη για νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές – Η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη σε κομματική εκδήλωση

Σίγουρη για τη νέα νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου εμφανίστηκε η Σοφία Ζαχαράκη κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας που διοργάνωσε η «γαλάζια» ΔΕΕΠ Αχαΐας στο ξενοδοχείο «My Way» με την παρουσία και της υποψήφιας ευρωβουλευτή Αννας Μαρίας Ρογδάκη.
«Οταν ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, όποιον από τους εκλεκτούς υποψηφίους κι αν ψηφίσεις, εκείνη τη στιγμή δίνεις ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε περιθώριο στις 9 Ιουνίου, την ημέρα των ευρωεκλογών, να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Δεν πρέπει να αφήσουμε τη χώρα σε όσους αγαπούν το μπάχαλο. Σε αυτούς που στη δύσκολη περίοδο της κρίσης, των μνημονίων και του δημοψηφίσματος, έβαζαν το ένα μέλος της οικογένειας απέναντι στον άλλο. Δεν μπορεί να είναι πολιτικό διακύβευμα το να πέσει ο Μητσοτάκης. Θέλουμε μια υγιή συζήτηση, έναν διάλογο, έστω και με διαφωνίες, αλλά με επιχειρήματα και προτάσεις για το μέλλον που επιθυμούμε για την Ελλάδα. Οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές. Περνάει από εμάς η εξωτερική πολιτική, το μεταναστευτικό, η οικονομική πολιτική, η ενίσχυση στο δημόσιο σύστημα υγείας, κ.λπ. Θέλω, τέλος, να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στους νέους. Τους ακούμε, αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες τους, τις διαφωνίες τους και τους προβληματισμούς τους. Θέλουμε να είναι παρόντες στις 9 Ιουνίου. Λέμε ένα μεγάλο ναι στην πρόοδο και όχι στο πισωγύρισμα, όχι σε αυτούς που θέλουν να μας πάμε πίσω στη ζωή μας. Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε σταθερότητα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

 

Be the first to comment on "(Φωτο)-Πάτρα: Σίγουρη για νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές – Η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη σε κομματική εκδήλωση"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*