Πάτρα – Νίκος Παππάς: Το μήνυμα του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την 9η Ιουνίου

Σε Πάτρα και Αίγιο βρέθηκε για πρώτη φορά το απόγευμα του Σαββάτου ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς. Ο πρώην μπασκετμπολίστας με τη σπουδαία καριέρα και επιχειρηματίας είχε την ευκαιρία να έρθει σε μια πρώτη, πιο χαλαρή, επαφή γνωριμίας με Αχαιούς.

Ο Νίκος Παππάς κινήθηκε με ιδιαίτερη άνεση και οι απαντήσεις που έδινε σε όλους όσοι με τους οποίους συζητούσε χαρακτηρίστηκαν από τη γνωστή ευθύτητα και ειλικρίνεια που τον διακατέχει.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, έκανε δηλώσεις στην «Π» για τους στόχους του κόμματος, τη σημασία των ευρωεκλογών του Ιουνίου, αλλά και για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική.

Σχετικά με τον λόγο που ασχολείται με την πολιτική, τόνισε: «Δεν θέλω να μένω άπραγος στον καναπέ μου. Μέσω της πολιτικής θέλω να βοηθήσω τις ζωές των πολλών. Να βάλω ένα χεράκι για να καλυτερεύσει η ζωή όσων το έχουν ανάγκη». Επιπλέον, πιστεύει ότι οι νέοι πρέπει να βρουν κίνητρο συμμετοχής: «Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να σηκωθούν οι νέοι από την καφετέρια και το σπίτι τους. Κι εγώ νέος είμαι, μπορώ να νιώσω την απογοήτευση που υπάρχει, πρέπει να αντιληφθεί και ο νέος ότι στο Ευρωκοινοβούλιο διακυβεύονται πολλά, θα παρθούν αποφάσεις που είναι σημαντικές για τις ζωές και το μέλλον μας. Πρέπει να βγουν μπροστά και οι νέοι».

Πάντως, από τις δηλώσεις του δεν έλειψαν οι σαφείς αιχμές για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Αιχμηρά μιλώντας, είπε για το νόημα που θέλει να αποκτήσουν οι ευρωεκλογές: «Στόχος μας είναι να στείλουμε ένα μήνυμα: Αυτό το καθεστώς Μητσοτάκη επιτέλους να πέσει. Πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα σε αυτές τις εκλογές, είναι μια καλή ευκαιρία».

Κλείνοντας, εξέφρασε την αισιοδοξία του, θεωρώντας πως το ψηφοδέλτιο του κόμματος είναι ελπιδοφόρο. Κατέληξε: «Στον αθλητισμό είχα μάθει να κατακτώ τίτλους, το ίδιο σκοπεύω να κάνω και στην πολιτική. Δεν πάω ποτέ για μια καλή παρουσία. Παίζω για να κερδίζω, είτε στην πολιτική είτε στον αθλητισμό είτε σε επιτραπέζιο με φίλους μου».

 

του Απόστολου Αναστασόπουλου

Be the first to comment on "Πάτρα – Νίκος Παππάς: Το μήνυμα του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την 9η Ιουνίου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*