Aιγιάλεια: Συνάντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων με τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Π. Μπράμο – Ο προγραμματισμός των φετινών δράσεων

Την Παρασκευή 19 Απριλίου ο Πρόεδρος κ. Σταύρος Καραδημητρόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας κ. Νίκος Παπαδόπουλος παραβρέθηκαν σε προγραμματισμένη συνάντηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ.Παναγίωτη Μπράμο.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος- εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Εμπορικών Συλλόγων κ. Αρίστος Τηλιγάδης.
Η συζήτηση περιστράφηκε στην ενημέρωση του κ. Μπράμου των λόγων σύστασης της Ομοσπονδίας, του έργου της , πληροφορίες για τους συλλόγους μέλη της ΟΣΑ, καθώς και τον προγραμματισμό των φετινών Πολιτιστικών Δράσεων των Συλλόγων μελών της αλλά και της ομοσπονδίας .
Ο Κος Μπράμος ήταν θετικός στην υποστήριξη των Δράσεων από την Περιφέρεια, αναφέρθηκε όμως ότι το οικονομικό πρόγραμμα της ΠΔΕ που υπάρχει για φέτος είναι στενό .
Η συνάντηση οικοδομήθηκε σε κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στους δύο φορείς και θεμελιώθηκε μια διάθεση συνεργασίας που μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα στις Δράσεις των μελών της ΟΣΑ για το 2024.
Η επικοινωνία , η ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων θα συνεχιστεί , ώστε σε επόμενη συνάντηση να οριστικοποιηθεί και η συνεργασία.

Be the first to comment on "Aιγιάλεια: Συνάντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων με τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Π. Μπράμο – Ο προγραμματισμός των φετινών δράσεων"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*