Ζευγάρι συνελήφθη για διακίνηση κάνναβης

Σε μπλόκο αστυνομικών που έκαναν τυπικούς ελέγχους στην Κάλυμνο αναγκάστηκε να σταματήσει ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων, το βράδυ της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να βρεθούν τα ναρκωτικά που μετέφεραν και άλλες ποσότητες που εντοπίστηκαν ύστερα από έρευνες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 33χρονος άνδρας με συνεπιβάτιδα την 21χρονη σύντροφό του, βρέθηκαν στην κατοχή τους συνολικά 9,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και συνελήφθησαν.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου κατοικεί ο 33χρονος, όπου βρέθηκαν άλλα 10,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έξι γραμμάρια χασισέλαιο.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν, όπως και το ποσό των 1.000 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του νεαρού άνδρα και σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών από κοινού, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Πέρασε κάνναβη σε κρατούμενο
Ναρκωτικά προσπάθησε να περάσει σε έναν κρατούμενο του τοπικού τμήματος στη Ρόδο ένας 36χρονος Ρομά, αλλά συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καν βγάλει ταυτότητα. Κατά την διάρκεια του επισκεπτηρίου την Παρασκευή, ο δράστης αποπειράθηκε να παραδώσει στον ομόφυλό του είδη ρουχισμού μέσα στα οποία είχε κρυμμένη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αλλά έγινε αντιληπτός από άνδρες της Ασφαλείας. Σε βάρος του και σε βάρος του κρατούμενου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Be the first to comment on "Ζευγάρι συνελήφθη για διακίνηση κάνναβης"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*