Ο «Jack» βρήκε την κάνναβη που διακινούσαν ανήλικοι

Οργιάζει η διακίνηση ναρκωτικών μεταξύ ανήλικων μαθητών στην Αλεξανδρούπολη όπου, για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και ο σκύλος ανιχνευτής «Jack» εντόπισαν τρία παιδιά που έκαναν αλισβερίσι με κάνναβη και τα συνέλαβαν μαζί με τους γονείς τους.

Οι τρεις ανήλικοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο στο πλαίσιο επιχείρησης για την αποτροπή της παραβατικότητας των νέων και ο εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε στην κατοχή τους εννέα συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, ενώ και στο σπίτι του ενός βρήκε άλλη μια ποσότητα κάνναβης βάρους 33,51 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και έναν μεταλλικό θρυμματιστή.

Σε βάρος των τριών ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών που περιλαμβάνει τους γονείς τους, τέσσερις από τους οποίους συνελήφθησαν με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ο οποίος τους παρέπεμψε σε δίκη και τους άφησε ελεύθερους.

Στα τέλη Μαρτίου, είχαν συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών τρεις μαθητές Λυκείου που είχαν μετατρέψει σε τόπο χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών το προαύλιο ενός σχολείου στην Αλεξανδρούπολη και στην κατοχή τους είχαν βρεθεί μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Αλλά και στις 16 Μαρτίου, είχαν συλληφθεί άλλοι επτά ανήλικοι μαθητές, οι οποίοι τρύπωσαν στο προαύλιο του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης για να κάνουν αλισβερίσι και χρήση ναρκωτικών, αλλά συνελήφθησαν με δέκα συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες πέταξαν όταν αντιλήφθηκαν ότι θα γινόταν έλεγχος.

Be the first to comment on "Ο «Jack» βρήκε την κάνναβη που διακινούσαν ανήλικοι"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*