Αιγιάλεια: Σοβαρά επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας σε Μαυρίκι και Βαλιμίτικα

Χωρίς τελειωμό είναι οι υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας με δράστες κυρίως άνδρες τις οποίες και καλείται να αντιμετωπίσει, άμεσα και αποτελεσματικά, το Αστυνομικό Τμήμα του Αιγίου.

Το πιο σοβαρό συμβάν είχαμε χθες Σάββατο το βράδυ στο Μαυρίκι Αιγιαλείας με θύμα μια 66χρονη γυναίκα. Λίγο πριν τις 9:30 το βράδυ η γυναίκα έσπευσε έντρομη στο Α.Τ. Αιγίου καταγγέλλοντας ότι ο 53χρονος σύζυγός της την ξυλοκόπησε άγρια στο πρόσωπο και την έριξε κάτω. Το περιστατικό φαίνεται ότι είχε συντελεστεί περίπου μια ώρα νωρίτερα ενώ η 66χρονη, όταν προσήλθε τους αστυνομικούς έφερε εκδορές στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις κινήθηκαν αυτεπάγγελτα κατά του 52χρονου ο οποίος αναζητείται για σοβαρή ενδοοικογενειακή βία.

Σε ένα άλλο περιστατικό χθες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ένας 35χρονος από τα Βαλιμίτικα φαίνεται ότι ξυλοκόπησε τον 54χρονο πατέρα του για άγνωστη αιτία. Ο 54χρονος επικοινώνησε με την αστυνομία και δήλωσε ότι αντιμετωπίζει κίνδυνο. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο καθώς για αρκετή ώρα το κινητό του δεν απαντούσε και τον βρήκαν χτυπημένο στην αυλή του σπιτιού του. Κάλεσαν ασθενοφόρο και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αιγίου για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τον 54χρονο δράστης της επίθεσης εναντίον του ήταν ο γιός του ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι και τον ξυλοκόπησε άγρια, στο κεφάλι και το σώμα, απειλώντας τον μάλιστα ότι θα τον σκοτώσει, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο ίδιος στην αστυνομία. Ο 35χρονος δράστης αναζητείται.

 

πηγη aigiovoice

Be the first to comment on "Αιγιάλεια: Σοβαρά επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας σε Μαυρίκι και Βαλιμίτικα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*