LIVE: Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν -Τι αναφέρουν οι δύο πλευρές και τα Διεθνή Δίκτυα

Η Ιρανική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας ανακοίνωσε την άρση της αναστολής των εμπορικών πτήσεων από και προς αεροδρόμια εντός της πρωτεύουσας της Τεχεράνης, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών αεροδρομίων Ιμάμης Χομεϊνί και Μεχραμπάντ.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ 

08:52:08
πριν από 20 λεπτά

Εικόνες κανονικότητας από το αεροδρόμιο της πόλης Ισφαχάν μεταδίδει η Τεχεράνη, με το αεροδρόμιο να είναι γεμάτο ταξιδιώτες. Δεν προκλήθηκαν ζημιές από τη νυκτερινή επίθεση εναντίον του Ιράν, δήλωσε ο ανώτερος αξιωματικός του ιρανικού στρατού Σιαβός Μιχαντούστ, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. Σύμφωνα με τον Ιρανό αξιωματούχο, οι κρότοι που ακούστηκαν στη διάρκεια της νύχτας στην Ισφαχάν προήλθαν από τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας τα οποία έβαλαν εναντίον «ύποπτου αντικειμένου».

 

08:31:14
πριν από 41 λεπτά

Το Ισραήλ προειδοποίησε την Ουάσινγκτον για την επίθεσή του στο Ιράν, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης

08:27:37
πριν από 45 λεπτά

Εκρήξεις ακούστηκαν τα ξημερώματα στη νότια Συρία, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ ο ιδρυτής ειδησεογραφικού ιστοτόπου της περιοχής έκανε λόγο για πλήγματα σε θέση ραντάρ του συριακού στρατού.

Οι εκρήξεις έγιναν καθώς —σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ που επικαλέστηκαν αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠΑ— το Ισραήλ προχώρησε σε αεροπορική επιδρομή εναντίον του Ιράν, σε ανταπόδοση για την ιρανική επίθεση με εκατοντάδες drones και πυραύλους το σαββατοκύριακο.

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΣ

 

Be the first to comment on "LIVE: Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν -Τι αναφέρουν οι δύο πλευρές και τα Διεθνή Δίκτυα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*