Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε 8χρονο κι ανέβασε βίντεο στο TikTok για να αυξήσει τους followers

Ακόμα ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων έρχεται στο φως, μόνο που αυτή τη φορά, η υπόθεση αφορά παιδιά μόλις επτά και οκτώ ετών. Συγκεκριμένα, στην περιοχή των Ζαρουχλέϊκων στην Πάτρα, ένας 7χρονος, μπροστά στα μάτια των αδερφών του, άρχισε να χτυπά ένα 8χρονο αγόρι, προκειμένου να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok και να προσελκύσει περισσότερους followers και views.

Μάλιστα, ο 7χρονος ζήτησε από ένα άλλο παιδί να κρατάει το κινητό για να βιντεοσκοπήσει τον ξυλοδαρμό.

Ο 8χρονος επέστρεψε κλαμένος στο σπίτι του και περιέγραψε στη μητέρα του το περιστατικό. Μάλιστα, η γυναίκα είδε και με τα ίδια της τα μάτια το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στα social media.

Αμέσως, έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα του 7χρονου, ο οποίος είναι μαθητής της Β’ δημοτικού. Ο πατέρας απολογήθηκε μην μπορώντας να διαχειριστεί όσα άκουγε για τις πράξεις του παιδιού του.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Γνώμη», ο θείος του 8χρονου ανέφερε πως τέτοιου είδους περιστατικά πρέπει να γίνονται γνωστά, έτσι ώστε να αρχίσουν να ασχολούνται περισσότερο οι γονείς με τα παιδιά τους: «Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι».

Από την πλευρά του, ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί, αναφέροντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα στο σπίτι.

Η μητέρα του θύματος σκέπτεται να υποβάλει μήνυση, καθώς ο μικρός γιος της βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Μάλιστα, όπως είπε, θα πρέπει η αστυνομία να παρέμβει και να κάνει συστάσεις, ενώ εκφράζει τους φόβους της πως, μετά από όλα αυτά, πιθανόν να υπάρξει και δεύτερο επεισόδιο στη γειτονιά.

Be the first to comment on "Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε 8χρονο κι ανέβασε βίντεο στο TikTok για να αυξήσει τους followers"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*