Πάτρα: Διάρρηξη σε διαμέρισμα Αστυνομικού – Παραδόθηκε η δράστης

Αυτοβούλως, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Πατρών γυναίκα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή, για την κλοπή χρηματοκιβωτίου από διαμέρισμα αστυνομικού που περιείχε και το υπηρεσιακό του όπλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το όπλο του ένστολου εντοπίστηκε σε περιοχή στο Μενίδι Αττικής.

Η γυναίκα μέλος συμμορίας -ρομά- που όπως προέκυψε είχε ταξιδέψει στην Πάτρα από την Αττική το τριήμερο του καρναβαλιού, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών, χθες αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Η διάρρηξη στο διαμέρισμα του αστυνομικού που υπηρετεί στα ΜΑΤ, κατεγράφη την Κυριακή της αποκριάς, με τους δράστες να εκμεταλλεύονται την ολιγόλεπτη απουσία του, αρπάζοντας το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα, κοσμήματα και το όπλο. Διέφυγαν από το σημείο με δυο ΙΧ αυτοκίνητα -opel vectra και ford focus- και μετέβησαν όπως είχε γράψει η «Π» στο Ρίο, όπου σε χωράφι κοντά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο. Στον χώρο βρέθηκαν προσωπικά έγγραφα, κοσμήματα μικρής αξίας και 1.360 ευρώ.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άνδρες, οι οποίοι και ομολόγησαν την πράξη τους και μετά την απολογία τους, κρίθηκαν προφυλακιστέοι στις φυλακές Κορυδαλλού.

 

πηγη pelop