Ο Κασσελάκης έβαλε τις κάμερες μέσα στο υπό ανακαίνιση σπίτι του στο Κολωνάκι

Στο υπό ανακαίνιση διαμέρισμά του στο Κολωνάκι υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, τον Νίκο Ευαγγελάτο. Μάλιστα, ο κ.Κασσελάκης αστειεύτηκε μαζί του ενθυμούμενος ότι είχε «μπει» στο διαμέρισμα με τη βοήθεια των γραφικών της εκπομπής του, λίγο αφότου είχε παρουσιάσει το διαμέρισμα και φωτογραφίες που συνόδευαν την αγγελία της πώλησής του.

Έτσι, στο πλαίσιο της συνέντευξής του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο συνεργείο της εκπομπής, το νέο του σπίτι, που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι.

«Δεν θα σκεφτόμασταν να ζήσουμε εκτός κέντρου όταν όλη μας η ζωή είναι στο κέντρο» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασελάκης μέσα από το διαμέρισμα όπου γίνονται εργασίες ανακαίνισης.

Δείτε βίντεο 

 

Θα έχουμε μια τραπεζαρία για 10 άτομα, θα έχουμε το μπαρ, θα υπάρχει μια ροή μεταξύ κουζίνας και τραπεζαρίας. Ένα καθιστικό που θα είναι παρόμοιο με αυτό που έδειξες στην εκπομπή σου. Έξω θα είναι φυτά. Διακοσμούμε και οι δύο. Είναι καλύτερος από μένα στο ντιζάιν αλλά κι εγώ έχω βελτιωθεί αρκετά» είπε επίσης στη συνέντευξή του και αμέσως μετά εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

«Θέλαμε να μην χρειάζεται μεγάλη ανακαίνιση. Θέλαμε να είμαστε Παγκράτι, Μετς… Εδώ κάναμε λίγες αλλαγές. Θα μετακομίσουμε Ιούλιο. Ο γάμος μας είναι τέλος Αυγούστου. Εύχομαι να γίνουν όλα σύμφωνα με το σχέδιο» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στο Κολωνάκι

kasselakis-euaggelatos__6_
kasselakis-euaggelatos-maketa
kasselakis-euaggelatos__1_
kasselakis-euaggelatos__3_
kasselakis-euaggelatos__4_
kasselakis-euaggelatos__5_