(Φωτο)-Αχαΐα: «Χάθηκε» ξαφνικά αστυνομικός – Κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στο διαδίκτυο

Αιφνιδίως έφυγε από τη ζωή 41χρονος αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ με καταγωγή από το Αίγιο. Ο Σπύρος Τζεραβίνης του Γεωργίου, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη έμφραγμα και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και συμμετείχε σε συζήτηση στο διαδίκτυο.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής επικοινωνίας φαίνεται πως αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια κατέρρευσε. Ατομο με το οποίο συνομιλούσε κινητοποιήθηκε, καθώς ο άνδρας δεν ανταποκρινόταν στα μηνύματά του και δεδομένου πως γνώριζε ότι ο 41χρονος διέμενε μόνος, μετέβη στο σπίτι του, αφού προηγουμένως ενημέρωσε τις Αρχές.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παγκρατίου έσπευσαν στο διαμέρισμα του αιγιώτη αρχιφύλακα, όπου και τον εντόπισαν νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένστολος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Τραγική ειρωνεία: επρόκειτο για έναν άνθρωπο που λάτρευε τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.

Ο Σπύρος Τζεραβίνης υπήρξε μάχιμος αστυνομικός του πεζοδρομίου, υπηρετώντας με ζήλο επί 20 έτη στις διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης, ενώ από το 2013 εκλεγόταν ανελλιπώς ως αντιπρόσωπος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ).

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 6 Απριλίου, στις 12.30μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στο Κοιμητήριο Αιγίου, όπου θα γίνει και η ταφή. Στην κηδεία θα παραστεί άγημα της ΕΛΑΣ από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας.

ΠΗΓΗ:ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ