Τελευταίο αντίο σήμερα στην 28χρονη Κυριακή – Στον ανακριτή ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις καταιγιστικές εξελίξεις στο θέμα της στυγνής δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της λίγα μόλις μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η δημοσιοποίηση οπτικών και ηχητικών ντοκουμέντων για τα όσα δραματικά εκτυλίχτηκαν λίγο πριν η άτυχη 28χρονη πέσει νεκρή από τα χέρια του πρώην συντρόφου της στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, πυροδότησε ραγδαίες εξελίξεις.

Έξι αστυνομικοί «ξηλώθηκαν» από τις θέσεις τους, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη λήψη καταθέσεων, απ’ όσους βρίσκονταν στο Τμήμα και το «100» και τα στοιχεία εντός των ημερών θα αποσταλούν στον εισαγγελέα.

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζει η κατάθεση του φίλου της τραγικής κοπέλας που τη συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλει τον 39χρονο για παρενόχληση.

Ιδού πώς περιγράφει τη στιγμή της δολοφονίας. «Όταν φθάσαμε σε ένα σημείο όπου είναι σταθμευμένα κάποια μηχανάκια, ξαφνικά η κοπέλα, ενώ μιλούσε ακόμα στο τηλέφωνο, ανέστρεψε πλάτη. Ασυναίσθητα ανέστρεψα και εγώ, αλλά δεν κάναμε πολλά βήματα και τότε ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι», κατέθεσε.

«Αιφνιδιάστηκα και άρχισα να φωνάζω, αλλά εντός λίγων δευτερολέπτων η Κυριακή είχε πέσει αιμόφυρτη κάτω μαζί με τον δράστη, ενώ ο δράστης παρόλο που ήταν κάτω δεν άφηνε το μαχαίρι», είπε. Ένας αστυνομικός κλώτσησε το μαχαίρι παραπέρα για να μην το κρατάει ο δράστης.

Όταν κατάφερε να συνέλθει, ο φίλος της Κυριακής την είδε χωρίς τις αισθήσεις της, μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης ήταν κι αυτός πεσμένος πλάγια με την Κυριακή μέσα στα αίματα. «Τα έχασα δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πως έγινε», είπε στην κατάθεσή του.

«Εγώ δεν ήξερα καλά τους δρόμους, θεωρώ ότι αυτός κινούμενος με μηχανή μας ακολούθησε, χωρίς να τον καταλάβουμε», ανέφερε.

Στο μεταξύ, με φόντο τις εξελίξεις –ντόμινο της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης, σήμερα συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν την 28χρονη Κυριακή στην τελευταία της κατοικία. Η κηδεία της θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Την ίδια ώρα, ενώπιον της 25ης ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 39χρονος ο οποίος αφαίρεσε με ειδεχθή τρόπο τη ζωή της 28χρονης Κυριακής.