Κασσελάκης: «Συν ένα παιδιά» – Λάθος νούμερο στα κεράκια της τούρτας για τα γενέθλιά του – Βίντεο

Λάθος νούμερο είχε στα κεράκια η τούρτα που έσβησε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα γενέθλιά του, στην ταβέρνα που βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, τους συνεργάτες και στρατιώτες από τον θάλαμό του, μετά την ορκωμοσία του.

Όταν εμφάνισαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την τούρτα με τον αριθμό «35», εκείνος λίγο πριν φυσήξει, είπε με χιούμερο «συν ένα παιδιά», ενημερώνοντας έτσι πως κλείνει τα 36 του χρόνια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Απόψε το βράδυ, πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που πήρε πενθήμερη άδεια μετά την ορκωμοσία, θα γιορτάσει τα γενέθλιά του σε μαγαζί στου Ψυρρή.

kasselakis_tourta___3_
kasselakis_tourta___2_

Νωρίτερα, σε βόλτα που έκανε σε δρόμους της Θήβας με τον σύζυγό και τους συνεργάτες τους, κάποιος τον πλησίασε και του έκανε δώρο μια γραβάτα.

Δείτε:

 

kasselakis_tourta___1_
kasselakis_tourta___4_

Στην πύλη του στρατοπέδου τον κ. Κασσελάκη περίμεναν οι γονείς του και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ευδιάθετος.

 

kasselakis-tyler-stratos__1_
kasselakis-tyler-stratos__2_
kasselakis-tyler-stratos__3_

Μετά το πέρας της άδειας ο κ. Κασσελάκης θα επιστρέψει στο στρατόπεδο της Θήβας για να πάρει το απολυτήριό του καθώς εκ του νόμου έχει το δικαιώμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη