Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοπτό για τα προβλήματα στην εθνική οδό

Όλοι στην συγκέντρωση στο Διακοπτό!

Μετά από την συνεχιζόμενη τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εδώ και οκτώ μήνες στην εθνική οδό στο ύψος του Ελαιώνα- Ζαχλωριτίκων, τα προβλήματα παραμένουν και χρονίζουν, χωρίς ουσιαστική λύση.

Οι πυρκαγιές του καλοκαιριού και οι βροχοπτώσεις που ακολούθησαν, είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλες κατολισθήσεις φερτών υλικών, κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές, υπήρξαν συχνοί αποκλεισμοί της παλιάς και νέας εθνικής οδού καθώς επίσης υπήρξε διακοπή της λειτουργίας του οδοντωτού σιδηρόδρομου.

Ο κρατικός μηχανισμός και οι αρμόδιοι τοπικοί φορείς, μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισαν ουσιαστικά και μόνιμα το πρόβλημα και την ασφαλή λειτουργία των υποδομών με τις αναγκαίες παρεμβάσεις.

Η Δημοτική παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α., καλεί τα μέλη και τους φίλους της παράταξης να παραβρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Διακοπτού που διοργανώνουν τοπικά συμβούλια, σύλλογοι και επιτροπή πρωτοβουλίας δημοτών-επαγγελματιών φορέων-συλλογικοτήτων της περιοχής, σχετικά με το πρόβλημα των κατολισθήσεων.

 

πηγη aigiovoice