Αίγιο: Ξεκινά το έργο κατασκευής μικρού κλειστού γυμναστηρίου κάτω από τη δυτική κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου

Στην υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου “Εκσυγχρονισμός Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Αιγιαλείας” προχώρησαν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας “Ανταίος” που έχει έδρα το Αίγιο.

Πρόκειται για έργο εκσυγχρονισμού των αθλητικών υποδομών στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, ώστε να αξιοποιηθούν ο χώρος κάτω από τη δυτική κερκίδα και ο συνεχόμενος αίθριος χώρος από την δυτική κερκίδα έως τον μαντρότοιχο του σταδίου και έτσι να δημιουργηθεί ένα μικρό κλειστό γυμναστήριο για χρήση από τους αθλητές των συλλόγων του Δήμου.

Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού, μόνωσης, κατασκευής μεταλλικού στεγάστρου, τσιμεντοστρώσεις, κατασκευή στίβου με ταρτάν, λουτρά ανδρών, γυναικών και ΑΜΕΑ κ.α..

Η συνολική δαπάνη του έργου είναι 504.464,71 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι 6 μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης.

“Δημιουργούμε έναν ακόμα σύγχρονο χώρο άθλησης για τους δημότες μας, προωθώντας την άσκηση και κατ’επέκτασιν την καλή υγεία αλλά και στηρίζοντας αθλητές των τοπικών συλλόγων στις καθημερινές τους προπονητικές ανάγκες” τονίζει σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Παρών στην υπογραφή της σύμβασης ήταν και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Βασίλης Χριστόπουλος.

 

πηγη aigiovoice