Super League 2 play off: Μεγάλη νίκη ο Λεβαδειακός και απώλεια της ΑΕΛ με Νίκη Βόλου

Ιδανικό ήταν για τον Λεβαδειακό το ξεκίνημα των Play Off της Super League 2. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας του Μακεδονικού παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο. Ένα τρίποντο που έγινε ακόμα πιο σημαντικό μετά το 1-1 της ΑΕΛ με τη Νίκη στο Βόλο, με τους Βοιωτούς να ξεφεύγουν 5 βαθμούς από τους Θεσσαλούς. Ο Μακεδονικός από την άλλη έμεινε στους 16 και την τελευταία θέση των Play Off, αλλά έτσι και αλλιώς δεν είχε ελπίδες για κάτι παραπάνω.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν μόλις στο 5′ να ανοίξουν το σκορ με τον Τσάπρα, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο. Στο ξεκίνημα του δεύτερου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σιμόνι στο 46′, αλλά οι παίκτες του Λεβαδειακού αντέδρασαν και με τους Ρομό και Κουάδρα στο 58′ και 64′ πήραν τη νίκη με 3-1.

Μακεδονικός – Λεβαδειακός 1-3

Σκόρερ: 46′ Σιμόνι – 5′ Τσάπρας, 58′ Ρομό, 64′ Κουάδρα

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Πέδρο Λούκας (69′ Λυμπεράκης), Τσουκάνης, Μελετίδης, Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ, Μπουλάτοβιτς, Ζαφειράκης, Σιμόνι.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πίρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντε, Μεχία, Κουάδρα (77′ Συμελίδης), Γκουστάβο (55′ Ρομό), Γιαννιώτας (77′ Κωστή), Μπαΐροβιτς (46′ Νίκας).

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-1

Δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Super League 2, άφησε στον Βόλο η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» έμειναν στο 1-1 κόντρα στη Νίκη και έτσι έμειναν 5 πίσω από τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα των Play Off. Η Νίκη από την άλλη έτσι και αλλιώς είχε μείνει πολύ πίσω, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα παλεύει όλα τα παιχνίδια όπως φάνηκε και από το σημερινό.

Στα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πεντρόζο στο 17′ για να κάνει το 1-1 ο Γαβριηλίδης στο 28′, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο και και ο αγώνας. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ έφτασε μια ανάσα από το 1-2, αλλά ο Νίνο με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γκαραβέλη.

Σκόρερ: 28′ Γαβριηλίδης – 17′ Πεντρόζο.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης (75′ Μιράντα), Στίκας, Ανδρέου, Αναστασίου, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Λίταινας (70′ Πέττας), Παναγιωτίδης (86′ Μακατσάρια), Πολίτης, Τζιώρας (46′ Κάσσος).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (79′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (79′ Παπαδόπουλο), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (86′ Θωμαΐδης), Κοσσονού (65′ Νίνο), Πεντρόζο, Κ. Παπαγεωργίου, Μαυριάς.

Play Off, Βόρειος Ομιλος
Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-1

Μακεδονικός – Λεβαδειακός 1-3

Ρεπό: ΑΕΚ Β’

Η βαθμολογία
1. Λεβαδειακός 31 (55)
—————————————-
2. ΑΕΛ 26 (49)
3. Νίκη Βόλου 16 (32)
4. ΑΕΚ Β’ 16 (32)
5. Μακεδονικός 16 (31)
*Σε παρένθεση οι βαθμοί που συνέλεξαν στην κανονική διάρκεια.

Πηγή:www.gazzetta.gr