Λουίς Ρουμπιάλες: Οι Ισπανοί τον καταζητούν και εκείνος κάνει ηλιοθεραπεία στον Άγιο Δομίνικο – Φωτογραφίες

Τον ήλιο και την θάλασσα στην Δομινικακή Δημοκρατία απολαμβάνει ο Λουίς Ρουμπιάλες, παρότι η εισαγγελία στην Ισπανία έχει εκδόσει ένταλμα σύλληψής του.

Ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κατηγορείται για  τις εμπορικές συμφωνίες της τελευταίας πενταετίας και κυρίως αυτή που αφορά τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία.

 

Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία της ομοσπονδίας για να βρει αποδείξεις ενώ έψαξε και τον πρώην πρόεδρο ο οποίος όμως το είχε ήδη… σκάσει. Ο Ρουμπιάλες «ξηλώθηκε» από πρόεδρος εξαιτίας του φιλιού στην αρχηγό της Εθνικής Ισπανίας Τζένι Ερμόσο, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ.

 

ruybiales_2

Η παίκτρια τον κατήγγειλε ότι την φίλησε χωρίς στο στόμα χωρίς εκείνη να το θέλει και το video είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.

Από τότε άρχισαν τα βάσανα για τον Ρουμπιάλες ο οποίος απαθανατίστηκε την Πέμπτη σε παραλία της Δομινικακής Δημοκρατίας να κάνει ηλιοθεραπεία και να ετοιμάζεται να κάνει βουτιά στη θάλασσα.

Περνάει τις διακοπές του στο «Cap Cana, μια περιοχή πολυτελείας στο Δομινικανή Δημοκρατία και δηλώνει μέσω τρίτων ότι έχει πάει για δουλειές και θα επιστρέψει στην Ισπανία στις 6 Απριλίου.