(Φωτο)-Σελιανίτικα: Η εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ήλιος»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερήσια εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος στις Πηγές Κρύα Λιβαδειάς, Μονή Οσίου Λουκά, Γαλαξίδι και Αράχωβα.

Tην περασμένη Κυριακή (10 Μαρτίου), με σύμμαχο τον πολύ καλό και ανοιξιάτικο καιρό, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο «GinA Tours», με προορισμούς τις περιοχές του Γαλαξιδίου, την Ι. Μονή Οσίου Λουκά, τις Πηγές Κρύα Λιβαδειάς και την Αράχωβα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε στάση στο αρχοντικό και γραφικό Γαλαξίδι, επίσκεψη στην Ιερά Μονή του Οσίου Λουκά, που είναι αναγνωρισμένη και ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και στις Πηγές Κρύα Λιβαδειάς, όπου εντυπωσίασαν οι νερόμυλοι, οι μικροί καταρράκτες, τα πέτρινα γεφύρια και τα τεράστια πλατάνια, συνθέτοντας ένα τοπίο εξαίσιου κάλους. Εκεί οι εκδρομείς απόλαυσαν τη βόλτα τους και γευμάτισαν στις τοπικές ταβέρνες. Στο δρόμο της επιστροφής ακολούθησε μια στάση για περίπατο και καφέ στην τουριστική περιοχή της Αράχωβας, ένα τόπο έντονα κοσμοπολίτικο και ένα από τους πιο δημοφιλείς και πολυτελείς προορισμούς της Ελλάδος. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής έως και την επιστροφή επικρατούσε αστείρευτο κέφι, πολύ καλή διάθεση και εξαιρετικό κλίμα από τους εκδρομείς που χαλάρωσαν, έστω προσωρινά, από την πίεση της καθημερινότητας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος ευχαριστούν τους εκδρομείς για τη συμμετοχή και την προτίμησή τους στις εκδρομές που διοργανώνει ο σύλλογος, καθώς και το τουριστικό γραφείο «GinA Tours» για την άψογη συνεργασία του. Σε ανάρτηση του, το τουριστικό γραφείο στο Facebook λογαριασμό του ευχαριστεί τους ανθρώπους του συλλόγου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μια ηλιόλουστη μέρα με φωτεινούς ανθρώπους! Τα είχε όλα! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ! Άψογοι σε όλα!».