(Φωτο)-Πάτρα: Ολοκληρώθηκε το 13ο Παιχνίδι Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το παιχνίδι του 13ου Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού με τίτλο “Το κλείσιμο της Πύλης”.
Το Παιχνίδι πραγματοποιήθηκε για περίπου ένα μήνα, από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ολοκληρώθηκε στις 6 Μαρτίου 2024 με συγκεκριμένη θεματολογία και αναδίπλωση ιστορίας και αρίθμησε περίπου 230 παίχτες ανά την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Μετά από την περσινή επιτυχία, το παιχνίδι του 13ου Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού στελέχωσε ξανά το πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 με περισσότερες προσθήκες και ιδέες, χαρίζοντας στους παίχτες ένα συναρπαστικό παιχνίδι που τους κράτησε “ζωντανούς” μέχρι το τέλος.
Ο 13ος Διαδικτυακός Κρυμμένος Θησαυρός του Πατρινού Καρναβαλιού απευθύνθηκε σε παίχτες Κρυμμένου Θησαυρού τόσο από την Πάτρα όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Φυσικό επακόλουθο της διεξαγωγής του είναι η επέκταση της προβολής του Κρυμμένου Θησαυρού αλλά και του Πατρινού Καρναβαλιού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης των δικτύων και μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ο Διαδικτυακός Θησαυρός αποτελεί σημαντικό «εργαλείο» στην εξέλιξη και προώθηση τόσο του παραδοσιακού παιχνιδιού, όσο και γενικά του Πατρινού Καρναβαλιού.
Το παιχνίδι διεξάγεται από την επίσημη ιστοσελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr ή από το http://game.carnivalpatras.gr
Την Καθαρά Δευτέρα θα δοθούν 10 βραβεία για την κλασική πρώτη δεκάδα του παιχνιδιού, καθώς και βραβείο εύρεσης Κρυμμένου Θησαυρού.
Η απονομή των βραβείων του παιχνιδιού θα γίνει μαζί με τα υπόλοιπα βραβεία του 59ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού και του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 στην εκδήλωση Απονομής των Βραβείων στα Παλαιά Σφαγεία.
Βραβεία του 13ου Παιχνιδιού του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού
-Γενικής Κατάταξης
1. Παπαγεωργόπουλος Ανδρέας
2. Λάλας Νίκος
3. Καραλής Κωστής
4. Βαρνάβας Γιώργος
5. Μόσχου Ιωάννα-Γεωργία
6. Χαρίσης Γιώργος
7. Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος
8. Κίτσιου Ελένη
9. Κλούρα Νίκη
10. Βούτος – Μπαρδάλου Παναγιώτης –Κέλλυ
-Βραβείο Εύρεσης 13ου Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού
Ελένη Κίτσιου – Πλήρωμα 94
Την πενταμελή οργανωτική ομάδα του 13ου Διαδικτυακού Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού 2024 στελέχωσαν οι: Mary Read, Henry Morgan, Barbarossa, Blackbeard – Γιάννης Φουτρής, Δημήτρης Κανελλάκης, Θεαρέστη Παπαδοπούλου, Γιάννης Νομικός, Αναστάσιος Παπαδόπουλος.

Και τα χρόνια περνάνε….και κάνουμε παιδιά και τα παιδιά εγγόνια. Και τα εγγόνια μεγαλώνουν και κάνουν και αυτά παιδιά…Ξαφνικά ξυπνάς και βλέπεις πως όλα αυτά ήταν ένα όνειρο… Και από το πουθενά βρίσκεσαι στο 2025…
14oς Διαδικτυακός Κρυμμένος Θησαυρός.. Loading… ???

Κύριος υποστηρικτής: ΠΔΕ