Ξαδέρφια σκοτώθηκαν σε τροχαία στο ίδιο σημείο με διαφορά 7 ετών

Δύο αγαπημένα ξαδέρφια που μεγάλωσαν μαζί σκοτώθηκαν με διαφορά 7 ετών σε τροχαία στο ίδιο ακριβώς σημείο και την ίδια ώρα.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με την διαβολική σύμπτωση βύθισε στο πένθος την οικογένεια του κυρίου Κώστα που είδε τον γιο του και τον ανιψιό του να φεύγουν απο τη ζωή με σχεδόν πανομοιότυπο τροπο. Συνοδηγοί σε μοιραία οχήματα που στον ίδιο δρόμο της παραλιακής στο Ηράκλειο Κρήτης άφησαν την τελευταία τους πνοή. Οι δυο λευκές πεταλούδες που ζωγράφισαν μέλη της οικογένειας των δυο νεαρών θα θυμίζουν στους διερχόμενους οδηγούς την τραγική ιστορία των δυο ξαδερφών. Ο Κωνσταντίνος Βαρότσης, ο πατέρας του αδικοχαμένου Χάρη συντετριμμένος μίλησε για την απώλεια του γιου του και του ανιψιού του.

«Πριν εφτά χρόνια έχασα τον γιο μου, τον Χάρη σε τροχαίο, στο ίδιο ακριβώς σημείο του δρόμου και την ίδια ώρα που έφυγε από τη ζωή κι ο 17χρονος ανιψιός μου, πριν λίγο καιρό. Το ακούς και δεν μπορείς να το πιστέψεις … Ο θρήνος μας μεγάλος. Συνοδηγός ήταν κι ο γιος μου, τότε, συνοδηγός κι ο ανιψιός μου, τώρα. Ο γιος μου έδωσε 20 μέρες μάχη στην εντατική κι ο ανιψιός μου πάλεψε μόλις 19ημερες. Δυστυχώς και τα δυο παιδιά, έφυγαν από τη ζωή αφήνοντας στις ζωές μας ένα μεγάλο κενό» λέει  ο πατέρας του αδικοχαμένου Χάρη και προσθέτει: «Ο λόγος που μιλάω είναι ότι θέλω στο συγκεκριμένο σημείο να τοποθετηθούν κάμερες ώστε οι οδηγοί να μην τρέχουν, να μην χάνουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους γιατί μετά θρηνούμε ζωές, θρηνούμε τα παιδιά μας».