Ρονάλντο: «Ελπίζω να δούμε μαζί στη Ρεάλ Μπέλιγχαμ, Εμπαπέ και Χάαλαντ» – Δείτε βίντεο

Μια στοιχηματική εταιρία στην Αγγλία, παρουσίασε ένα νέο προϊόν το Super Sub και βρήκε αν μη τι άλλο έναν ευρηματικό τρόπο για να το… λανσάρει.

Ο αυθεντικός Ρονάλντο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός με την τεράστια καριέρα σε Αϊντχόφεν, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Εθνική Βραζιλίας είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας με το «φαινόμενο» να εμφανίζεται να αγωνιστεί σ’ ένα… χωράφι στη μέση του πουθενά αποτελώντας την Super Sub μιας ερασιτεχνικής ομάδας.

Ronaldo2

Ο Ρονάλντο έκανε την εμφάνιση του με μία λιμουζίνα, φορώντας ολόλευκα ποδοσφαιρικά παπούτσια, αλλά το σενάριο συμβάδιζε με τη σημερινή του εικόνα εκτός γηπέδων με τον Βραζιλιάνο να απέχει πολύ από τον ποδοσφαιριστή που θαυμάσαμε στις προηγούμενες δεκαετίες…

 

Στο περιθώριο της παρουσίας του στον αγώνα μιας από τις χειρότερες ερασιτεχνικές ομάδες της Αγγλίας, ο Ρονάλντο απόλαυσε τη σύνυπαρξη του με τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έπιναν μπύρες μαζί του…

Ronaldo4
Ronaldo5

«Θέλει κανείς μια φωτογραφία;», αστειεύτηκε όταν βρέθηκε στο… εντευκτήριο του συλλόγου με τους παρευρισκόμενους να κάνουν… ουρά για να αποθανατίσουν τη στιγμή και τον Βραζιλιάνο να συνεχίζει τα πειράγματα: «Ήσασταν όλοι πολύ απασχολημένοι με την κατανάλωση μπύρας και νόμιζα ότι δεν θα ζητούσατε ποτέ!».

Κι αφού τελείωσε με τις φωτογραφίες μίλησε και στη Daily Mail για το ποδόσφαιρο του σήμερα, αλλά απάντησε και στο αιώνιο ερώτημα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

«Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο παίζει ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Σκοράρει γκολ σχεδόν σε κάθε αγώνα και γενικά είναι απόλαυση να τον βλέπεις. Φέτος όσες φορές βρέθηκα στο Μπερναμπέου έψαχνα να βρω τον Μπέλιγχαμ. Η ταχύτητα με την οποία τρέχει στην περιοχή είναι μοναδική. Μου θυμίζει λίγο τον Ζινεντίν Ζιντάν με την ποιότητά του», είπε ο R9 στην πρώτη ατάκα που προκάλεσε αίσθηση, ενώ λίγο αργότερα η κουβέντα έφτασε σε Εμπαπέ και Χάαλαντ…

«Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να είναι επίσημο πριν μιλήσουμε λεπτομερώς, αλλά όλοι στη Μαδρίτη είναι ενθουσιασμένοι με τον Kιλιάν Εμπαπέ. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή σε όλον τον κόσμο και νομίζω ότι θα πάρει τελικά τη Χρυσή Μπάλα από τη στιγμή που θα ενταχθεί στη Ρεάλ», σχολίασε για τον Γάλλο επιθετικό και κάπου εκεί παρότρυνε τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ενεργοποιήσει και τη βόμβα Χάαλαντ.

Ronaldo3

«Η πολιτική της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να έχει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο κι ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ένας απ’ αυτούς. Όλοι θέλουν να έχουν τον Χάαλαντ. Βρίσκεται σε έναν απίστευτο σύλλογο και νομίζω ότι είναι πολύ χαρούμενος εκεί αυτή τη στιγμή. Αλλά, θα το δούμε. Ελπίζω να δούμε όλους αυτούς τους παίκτες μαζί σε έναν σύλλογο. Θα μου θυμίζει τους Galacticos αν Χάαλαντ, Εμπαπέ και Μπέλιγχαμ γίνουν συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα είναι μια απίστευτη ομάδα που θα πετύχει αξιοσημείωτα πράγματα. Θα είναι παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση για τον Κάρλο Αντσελότι να διαχειριστεί όλους αυτούς τους παίκτες. Αλλά, το να βάλεις μαζί καλούς παίκτες είναι πιο εύκολο από το να βάλεις μαζί κακούς παίκτες».

Ο Ρονάλντο ρωτήθηκε επίσης για το ποια είναι η δική του επιλογή στο αιώνιο ερώτημα «Μέσι ή Ρονάλντο;» με την απάντηση του Βραζιλιάνου πρώην άσου της Ρεάλ να ξαφνιάζει καθώς χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα είπε «Μέσι».