Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 2-0: Τρίποντο από την άσπρη βούλα

Χωρίς να εντυπωσιάσει με το ποδόσφαιρο που έπαιξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τουλάχιστον ουσιαστική και εύστοχη από την άσπρη βούλα καταφέρνοντας έτσι να δώσει τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων (ήττες από Φούλαμ και Σίτι) που την έφεραν ακόμη πιο πίσω στη βαθμολογία της Premier League.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Γκαρνάτσο ο οποίος στην πρώτη επίθεση των γηπεδούχων ανατράπηκε από τον Ταρκόφσκι με τον Μπρούνο Φερνάντες να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, με την Έβερτον να είναι καλύτερη στο ματς να έχει ευκαιρίες, αλλά να μην σκοράρει και στο 36′ ο Γκαρνάτσο και πάλι ανατράπηκε εντός περιοχής με τον Ράσφορντ να νικά και πάλι τον Πίκφορντ για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν στις καθυστερήσεις του αγώνα μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουν και στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Βαράν, Έβανς, Λίντελοφ, Μέινου (78′ Άμραμπατ), Κασεμίρο, ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Γκαρνάτσο (83′ Άντονι), Ράσφορντ

Έβερτον: Πίκφορντ, Γκόντφρι, Ταρκόφσκι, Μπράνθγουέιτ, Μικολένκο, Χάρισον (61′ Γκόμπιν), Ονάνα, Γκάρνερ (75′ Γιανγκ), ΜακΝιλ, Ντουκουρέ (61′ Γκόμες), Μπέτο (61′ Κάλβερτ-Λιούιν)