Οι εξαγγελίες για το Νοσοκομείο

Οι εξαγγελθείσες ΝΕΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ για το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, σαφώς και ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τους στόχους των ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ μας και τις ανάγκες των πολιτών της περιοχής μας.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Διοικητή της 6ης Υ.Πε, για τις ΝΕΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, μπορεί να καλύπτουν τους δικούς του στόχους, αν και αμφιβάλλουμε, όχι όμως τους δικούς μας και των πολιτών της περιοχής μας.
Δεδομένου ότι
Εμείς διεκδικούσαμε και διεκδικούμε ένα ΝΕΟ 3όροφο ΚΤΙΡΙΟ, πανομοιότυπο με το υπάρχον μπορντό κτίριο, την ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ που έχουμε και λειτουργεί με την χωρητικότητα των 8.000 και πλέον τ.μ, έτσι ώστε να στεγαστούν το φαρμακείο, η αποθήκη και οι 150 περίπου άστεγες κλίνες του Νοσοκομείου μας και να αναπτυχθούν όλα τα Τμήματα και οι υπηρεσίες που προβλέπονται στον υπάρχοντα οργανισμό μας
Και όχι
Ένα ΚΤΙΡΙΟ, σαν κι αυτό που ανακοίνωσε ο Κος Καρβέλης, των 1250 τ.μ, που σαφώς δεν δίνει την λύση και την διέξοδο, που έχει ανάγκη το νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας.
το οποίο δυστυχώς
Βρίσκεται σε μια κατεύθυνση υποβάθμισης, επειδή δεν μπορεί να αναπτύξει το σύνολον των προβλεπόμενων κλινών και υπηρεσιών του, κυρίως λόγω των ελλιπών κτιριακών υποδομών του, όπως αυτό φάνηκε πρόσφατα και με την μη προκήρυξη της θέσης του Αν. Διοικητή και όχι μόνον.
Κλείνοντας επισημαίνουμε πως αν υπήρχε μια σοβαρή προσέγγιση του προβλήματος και ένας σωστός σχεδιασμός από τους αρμόδιους και κυρίως τους Διοικούντες, θα μπορούσε να συγκεραστούν τα κτίρια και οι πιστώσεις των εξαγγελιών Καρβέλη και της όντως πρωτόγνωρης δωρεάς Στεφανόπουλου και τότε σίγουρα με λίγη καλή θέληση των κυβερνώντων, θα πετυχαίναμε το ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ που χρειαζόμαστε, τον πολυπόθητο πραγματικό στόχο, τον δικό μας και της κοινωνίας, των πολιτών της περιοχής μας.
………………………………………………………………………….
Από την ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ