Αποκριάτικο πάρτι και άλλες δράσεις από το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου

Άνοιξη στο Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου… η ημερολογιακή είσοδος της Άνοιξης βρήκε τους υπεύθυνους του ΧΕΑ σε έντονη δραστηριοποίηση για την προετοιμασία εκδηλώσεων, παραστάσεων και άλλων δράσεων. Το διοικητικό συμβούλιο, σε συνεργασία με τους δασκάλους χορού οργανώνουν μια σειρά δραστηριοτήτων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα πολιτισμικής και κοινωνικής προσφοράς αλλά και λειτουργικής εξέλιξης του συλλόγου.

Την Τετάρτη 13 Μάρτη θα γίνει πάρτι μασκέ στο bar «Μονόδρομος» με ελεύθερη είσοδο, ενώ την εβδομάδα της «Απόκρεω» θα γίνουν μαθήματα με αναφορά στην ελληνική Αποκριά μέσα από τραγούδια, χορούς & αναφορά σε έθιμα.

Την Κυριακή 31 Μάρτη και ώρα 10 το πρωί στην αίθουσα του συλλόγου θα γίνει σεμινάριο πρώτων βοηθειών για τους χορευτές/τριες και τα μέλη του ΧΕΑ. Η δράση οργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενώ η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Τη Δευτέρα 15 Απρίλη θα γίνει θεματική παράσταση στο κινηματοθέατρο «Απόλλων» στο Αίγιο, με θέμα την Άνοιξη (επιμέρους γιορτές, έθιμα, μήνες, φύση κ.τ.λ.). Την εκδήλωση θα πλαισιώσει παραδοσιακή ορχήστρα του κορυφαίου κλαρινίστα Γιώργου Κωτσίνη και θα υπάρξει συνεργασία του Χ.Ε.Α. με άλλους τοπικούς συλλόγους.

Τέλος το Χ.Ε.Α. προετοιμάζει τράπεζα αίματος σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αιγίου καλύπτοντας μια ουσιαστική κοινωνική ανάγκη.

Όλες οι εκδηλώσεις και δραστηριότητες απευθύνονται σε όλα τα μέλη, χορευτές-τριες και φίλους του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου αλλά ταυτόχρονα και σε όλους τους συμπολίτες.

Επίσης, το Δ.Σ. προετοιμάζει και άλλες δράσεις και παραστάσεις και για το καλοκαίρι μέσα από την ανάπτυξη συνεργασιών με ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού αλλά και τοπικούς συλλόγους. Παράλληλα, συνεχίζονται κανονικά τα μαθήματα για όλα τα τμήματα που λειτουργούν στο Χ.Ε.Α. (προ νηπίων-νηπίων, παιδικά, εφηβικά και ενηλικών), καθημερινά απογευματινές και βραδινές ώρες.

πηγη aigiovoice