Κασσελάκης: Στο Δρέπανο Αργολίδας με τον Τάιλερ – Επισκέφτηκαν τη Γιορτή Μανταρινιού

Στο Δρέπανο Αργολίδας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, Γιώργο Γαβρήλο.

Ο κ. Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό Τάιλερ Μακμπέθ επισκέφθηκαν την «2η Γιορτή Μανταρινιού» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου.

 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, περιηγήθηκε σε πάγκους και περίπτερα με τα τοπικά προϊόντα που έχουν ως βάση το φημισμένο μανταρίνι της περιοχής.

Ο κ. Κασσελάκης απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ συνομίλησε με αγρότες παραγωγούς και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καλλιέργεια του μανταρινιού και των πορτοκαλιών.

kasselakis_drepano
kasselakis_drepano2
kasselakis_drepano3

Στην γιορτή του μανταρινιού παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Ανδ. Πουλάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος και φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής.

kasselakis_drepano4
kasselakis_drepano5

Την ημερίδα διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αργολίδας και την Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου.

Πηγή: argolikeseidhseis