(ΗΧΗΤΙΚΟ): Ο δικηγόρος των οπαδών της Παναχαϊκής αποκλειστικά στον ΣΚΑΙ Πάτρας

Σημαντικές αποκαλύψεις έκανε ο δικηγόρος των 27 οπαδών της Παναχαϊκής, που κρατούνται στη Ρόδο, Γεράσιμος Κουλουμπής, μιλώντας στην εκπομπή «Οι δύο θάβουν καλύτερα» του ΣΚΑΪ 89.4 Πάτρας με τους Παναγιώτη Αντωνόπουλο, Βαγγέλη Γερογιάννη.

Ο κ. Κουλουμπής αποκάλυψε ότι γίνεται εκκίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας και ότι ορίστηκε δικάσιμος για μεθαύριο Τετάρτη με αποτέλεσμα να μην τους επιτραπεί να φύγουν από το νησί και να επιστρέψουν στην Πάτρα.

«Δημιουργείται ένα κλίμα από το πουθενά για να εξαφανιστούν οι ευθύνες της αστυνομίας. Είναι πολύ εύκολο να επιρρίψουμε ευθύνες εκεί που είναι πιο εύκολο. Είναι δε τόσο επικίνδυνοι οι οπαδοί της Παναχαϊκής που δεν τους επετράπη να φύγουν από τη Ρόδο… Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι θα γίνει στη συνέχεια και τι θα αποφασιστεί. Αν επιβληθούν ποινές, σύμφωνα με τον νέο νόμο, δεν έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα. Ας μην φτάσουμε όμως εκεί και ας περιμένουμε τις αποφάσεις. Τα παιδιά είναι μια χαρά, επικοινωνούν με τους δικούς τους. Αυτοί που κατηγορούνται σήμερα, δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα»