Πέγκυ Ζήνα: Πρέπει να μεγαλώσω την κόρη μου ως μια πολύ δυνατή τύπισσα που να μπορεί να αντιμετωπίζει τα «τέρατα»

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τις μόδες της εποχής που ακολουθούν οι νέοι άνθρωποι, την ανατροφή της κόρης της, τα «τέρατα» της κοινωνίας και τη ζωή στη νύχτα.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου.

Για την κόρη της, Ηλέκτρα, σημείωσε: «Με φοβίζει για την κόρη μου η κοινωνία, όπως έχει γίνει σήμερα, επειδή δεν έχει καμία σχέση με την δική μου εφηβεία. Η επιρροή στα μικρά παιδιά των social media όσον αφορά τα πρότυπα που προβάλλουν προς τα έξω. Αυτή η τέλεια, ψεύτικη εικόνα που κρύβει πολλά και όχι μόνο δυο ρυτίδες και δυο ελαττώματα, κρύβει δυστυχία. Τα περισσότερα χαμόγελα είναι ψεύτικα».

Συγχρόνως, πρόσθεσε: «Φοβάμαι για την κοινωνία που μεγαλώνει η Ηλέκτρα γιατί δεν είμαι και από τις μαμάδες που θα τις λέω συνέχεια “μην ακούς τραπ τραγούδια που βρίζουν και υποτιμούν τη γυναίκα”. Γιατί είναι μόδα της εποχής. Έχω γνωρίσει εντωμεταξύ μερικά από αυτά τα παιδιά [τους τράπερς] σε διάφορα events και τα περισσότερα δεν είναι έτσι σαν χαρακτήρες, είναι έτσι όταν ανεβαίνουν στη σκηνή, για να είναι της μόδας, για να είναι στην τάση της εποχής.

Δηλαδή δεν θα ήθελαν να φέρονται έτσι στην κοπέλα τους, δεν θα ήθελαν να φέρονται έτσι στη μαμά τους. Το έχω παρατηρήσει. Οπότε νομίζω ότι είμαστε στην παγίδα της αμερικανοποίησης και μιας μόδας που δεν νομίζω ότι ταιριάζει και πολύ στο DNA μας και αυτό με ανησυχεί πολύ».

Και συνέχισε: «Γιατί από τη μία δεν μπορώ να της πω [στην κόρη μου] “μην ακούς”, θα ακούει ό, τι θέλει, θα πηγαίνει σε ό, τι συναυλίες θέλει, γιατί φοβάμαι την αντίδραση του “μου απαγόρευσες”, άρα θα το κάνω από πεισμα. Το μόνο που προσπαθώ σαν μαμά είναι να την δυναμώσω και όχι να την πείσω ότι δεν υπάρχουν “τέρατα” στην κοινωνία μας. Είναι γεμάτη από “τέρατα” η κοινωνία μας και όχι η νύχτα, είναι μεγάλος μύθος αυτός. Όλο το 24ωρο είναι γεμάτο με “τέρατα” και κινδύνους. Οπότε εγώ πρέπει να την μεγαλώσω ως μια πολύ δυνατή τύπισσα που να μπορεί να αντιμετωπίζει τα “τέρατα”».

Τέλος, ολοκληρώνοντας είπε: «Οι γονείς καμιά φορά ακόμα και άθελα τους ή ακόμα και με την αδιαφορία τους δυναμώνουν τα παιδιά να μεγαλώνουν πιο εύκολα και να προστατεύουν τον εαυτό τους».