Κτηνοτρόφος από Καλάβρυτα: Η 22χρονη στο μαντρί που αποθεώνεται στο Τικ Τοκ!

Περιζήτητη από τηλεοπτικές εκπομπές έχει γίνει η 22χρονη κτηνοτρόφος από τα Καλάβρυτα Ντίνα Ζαφειροπούλου, καθώς συνεχώς κεντρίζουν το ενδιαφέρον τους τα βίντεο που ανεβάζει στο Τικ Τοκ από τη βουκολική ζωή της.

Η νεαρή κτηνοτρόφος κάνει κυριολεκτικά θραύση και αποθεώνεται από χιλιάδες followers, αν και υπάρχουν και ελάχιστοι που δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η ζωή της στη φύση δίνει ένα άλλο νόημα στην ύπαρξή της.

Το σπουδαίο είναι ότι η κοπέλα συνδυάζει τις κτηνοτροφικές υποχρεώσεις της με τα social media με έναν απολαυστικό τρόπο. Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να αρμέγει πρωί-πρωί, για παράδειγμα τα 200 αιγοπρόβατα της οικογένειάς της με τη συνοδεία κλαρίνου ή φλογέρας ή γενικότερα παραδοσιακής μουσικής.

Κτηνοτρόφος από Καλάβρυτα: Η 22χρονη στο μαντρί που αποθεώνεται στο Τικ Τοκ!

Οσο η Ντίνα Ζαφειροπούλου λέει ότι «είναι βλάχα και είναι περήφανη», τόσο και πιο πολύ τα βιντεάκια από το μαντρί κάνουν πάταγο και γίνονται ανάρπαστα. Κι όταν οι followers της τη βλέπουν να «συνομιλεί» με τα αιγοπρόβατά της, τα οποία γνωρίζει ένα-ένα με τα ονόματα που τους έχει δώσει, η αποθέωση «κτυπάει κόκκινο»!

Η 22χρονη καλαβρυτινή κτηνοτρόφος βρίσκει την ευκαιρία να προβάλει έναν άλλο τρόπο ζωής. Μπορεί να μην τον «αντέχει» η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών της ηλικίας της, ωστόσο επικροτούν την επιλογή της, αφού η ίδια νιώθει χαρούμενη και δεν το κρύβει.

Για την ιστορία, πρώτη που «αποκάλυψε» την Ντίνα Ζαφειροπούλου ήταν η τηλεοπτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση» του Alpha.

 

Γιώργος Αναστασόπουλος