Καλομοίρα: Γιατί έγινες έτσι, έχασες τη φυσική σου ομορφιά, της σχολιάζουν σε βίντεο που ανάρτησε

Η Καλομοίρα επανήλθε στα social media με ένα νέο βίντεο, το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου. Ο σκοπός της, ήταν να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram, απόσπασμα από το νέο της κομμάτι, το οποίο τραγούδησε παίζοντας παράλληλα, πιάνο.

Το ενδιαφέρον κάποιων όμως, δεν στράφηκε στο τραγούδι αλλά στην εμφάνιση της Καλομοίρας, η οποία πλέον έχει υιοθετήσει μακριά καστανά μαλλιά, μετά από καιρό και για αρκετούς, το έχει παρακάνει με τις επεμβάσεις.

Δείτε το βίντεο

Από τα πρώτα λεπτά της δημοσίευσης του βίντεο, ορισμένοι από τους ακολούθους της, της σχολίασαν ότι έχει αλλάξει το πρόσωπό της, πιθανότατα από μπότοξ. «Γιατί έγινες έτσι, έχασες τη φυσική σου ομορφιά» και «αυτή δεν είναι η Καλομοίρα που ξέρω» είναι μερικά από αυτά τα σχόλια.

Δείτε τα σχόλια

kalomira9903
kaomoira478
kalmoiraq8
kalmoira9032
kalomoira115
kalomoira1221
kalomoira11
κkalomoirqa6282
kalmoira902
kalonmoira3

Δεν έλειψαν και οι φαν της, που θέλησαν να την υπερασπιστούν και τα «έβαλαν» με όσους επέκριναν την τραγουδίστρια για την εμφάνισή της. Πολλοί έγραψαν, ότι «είσαι πολύ όμορφη και φρέσκια» ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για το πόσο της πηγαίνει το λουκ με τα μακριά μαλλιά.

Μια follower έγραψε σε όσους αναφέρθηκαν στα φουσκωμένα χείλη της και τις αλλαγές στο πρόσωπό της: «Κόψτε πια τα σχόλια για την εμφάνιση της εσείς με τα 150 φίλτρα στις φωτο!! Κοντεύει τα 40 και έχει και τρία παιδιά και πάλι είναι θεά! Ξεκολλήστε από την Καλομοίρα του Fame Story πια!».

kalmoira112

Η Καλομοίρα δεν έχει αρνηθεί, πως έχει υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο. Τον Ιούνιο, η ίδια παραδέχτηκε ότι κάνει μπότοξ. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Γεια σου» είχε πει: «Κάνω μπότοξ, δεν ντρέπομαι να το πω. Και; Δεν κάνω κάθε μήνα, αλλά δύο φορές τη χρονιά. Όταν ακούω για το Fame Story, συγκινούμαι. Νιώθω ότι έχω πολλά να τους δώσω».