Αχαΐα: Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών – Και για ληστεία

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 68 γραμμάρια κάνναβης.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών.

Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 20χρονος άνδρας με συνεπιβάτη έναν 19χρονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του δικύκλου.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης είκοσι μηνών, για απόπειρα κλοπής, αντίσταση και διακεκριμένες φθορές.

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, η κατηγορούμενη προσέγγισε ηλικιωμένη γυναίκα που κινούταν πεζή και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα, ενώ στη συνέχεια της αφαίρεσε το πορτοφόλι της και τράπηκε σε φυγή.

Από την πτώση της ηλικιωμένης προκλήθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός της στο χέρι.