(Φωτο)-Πάτρα: Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών σε κοπή πίτας

Το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Ελλάδας του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (Σ.Κ.Λ.Ε.) διοργάνωσε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στην Πάτρα συνάντηση δικτύωσης κοινωνικών λειτουργών, η οποία συνδυάστηκε με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν επαγγελματίες κοινωνικοί λειτουργοί από διαφορετικές υπηρεσίες και περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, εκπρόσωποι του κεντρικού συλλογικού οργάνου από την Αθήνα ενώ το δυναμικό παρών έδωσαν και συνταξιούχοι του κλάδου. Η συνάντηση αποτέλεσε μία σημαντική ευκαιρία διασύνδεσης και ανάδειξης ζητημάτων που σχετίζονται με την άσκηση του έργου των κοινωνικών λειτουργών. Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του διαμεσολαβητή στο Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πατρέων, κ. Διονύση Θεοδωρόπουλου, ο οποίος μετέδωσε μέσα από την προσωπική του πορεία ζωής, ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης, ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας του ΣΚΛΕ ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθησαν στη συνάντηση και την Co2gether για την πολύτιμη στήριξη, μέσω της φιλοξενίας της εκδήλωσης στο χώρο της για δεύτερη συνεχή χρονιά.