Πάνος Μιχαλόπουλος: Δεν θέλει να επιστρέψει στη δουλειά, δικαίωμά του είναι, είπε η Τζένη Διαγούπη

Η Τζένη Διαγούπη απάντησε σε ερωτήσεις που δέχτηκε από ρεπόρτερ, για τον Πάνο Μιχαλόπουλο και την πολυετή απουσία του από την τηλεόραση και τη δημοσιότητα.

Η ηθοποιός που είχε συμπρωταγωνιστήσει μαζί του στο «Η Ώρα η Καλή» έκανε μερικές δηλώσεις στο «Super Κατερίνα» και ξεκαθάρισε, ότι ο άλλοτε συνάδελφός της, δεν θέλει να επιστρέψει τηλεοπτικά.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Διαγούπη δήλωσε: «Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του, έχουμε επαφή. Είναι καλά, είναι μια χαρά. Δεν θέλει να επιστρέψει στη δουλειά, δικαίωμά του είναι. Κάνει μία πολύ ωραία ζωή και είναι μια χαρά ο άνθρωπος».

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά από 12 χρόνια
Ο ηθοποιός που αποσύρθηκε επαγγελματικά το 2009, πραγματοποίησε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση το 2011, όταν παρευρέθηκε σε εγκαίνια καταστήματος. Το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και ο παλαίμαχος διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του την οποία ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Η Συνάντηση με τον Τεράστιο Πάνο Μιχαλόπουλο».

Δείτε τη φωτογραφία

 

386604062_10224629788436494_8148820188943308423_n

Και είχε προσθέσει: «Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου, ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μια δουλειά. Ως δουλειά είπα “τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο” και έτσι έφυγα. Ακούω πολλές φορές να λένε “είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει”. Όχι, για μένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο.

Ξέρεις πόση ευτυχία μού προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή από όλο αυτό. Είναι τρομερό ότι ο κόσμος σέβεται την απόφαση που έχω πάρει να μη θέλω να ασχοληθώ άλλο με την υποκριτική τέχνη και τη δημοσιότητα. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει πάρα πολύ και δεν με ρωτάει γιατί δεν δουλεύω πια. Αυτό είναι ένα από τα παράσημα που μπόρεσα να κατακτήσω από τη δουλειά μου: ο σεβασμός και η εκτίμηση του κόσμου».