H Alyssa Milano μοιράζεται τα «τρομακτικά» σχόλια που έστειλαν στο Instagram του 12χρονου γιου της

Πολλοί έφηβοι πέφτουν θύματα κακόβουλων διαδικτυακών μηνυμάτων, ωστόσο ο 12χρονος Milo βρίσκεται ακόμα πιο έντονα στο στόχαστρο, γνωστών και αγνώστων του, ως ο γιος ενός δημόσιου προσώπου, της Alyssa Milano.

Η ηθοποιός μοιράστηκε πριν από μερικές μέρες μια διαδικτυακή καμπάνια στο GoFundMe προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να ταξιδέψει η αθλητική ομάδα του αγοριού από τη Νέα Υόρκη στην Καλιφόρνια. Υπήρξαν, ωστόσο, κάποιοι που θεώρησαν ότι θα έπρεπε να χρηματοδοτήσει η ίδια το ταξίδι, με την προσωπική περιουσία της. Άποψή τους, ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι τη μοιράστηκαν με όχι και τον καλύτερο τρόπο και μάλιστα απευθυνόμενοι στο ανήλικο αγόρι.

Σε ένα μήνυμα που ανέβασε η ηθοποιός στη συνέχεια, κάποιος γράφει στον Milo να «μιλήσει στη μαμά του, που είναι εντελώς γελοία και εγωίστρια» γιατί ζητάει δωρεές. Η απάντηση του αγοριού ήταν σίγουρα πιο ώριμη: «Καταλαβαίνετε ότι είμαι μόλις 12 και αγαπώ τη μαμά μου. Η μαμά μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Κάνει τα πάντα για όλους. Σας παρακαλώ, βγείτε από τη σελίδα μου. Είμαι μόλις 12 ετών».

Σε ένα μήνυμα που ανέβασε η ηθοποιός στη συνέχεια, κάποιος γράφει στον Milo να «μιλήσει στη μαμά του, που είναι εντελώς γελοία και εγωίστρια» γιατί ζητάει δωρεές.

Στη συνέχεια η Milano έκανε μια ανάρτηση όπου υπερασπίστηκε την καμπάνια που μοιράστηκε στα social media: «Όλοι οι γονείς κάνουν έρανο να συγκεντρώσουν χρήματα για τις αθλητικές ομάδες των παιδιών τους και πολλοί το κάνουν μέσα από το GoFundMe. Δεν αποτελώ εξαίρεση. Όσο κι αν θα ήθελα να πληρώσω για όλη την ομάδα και τις οικογένειές της, για τα εισιτήρια, τις μεταφορές, το ξενοδοχείο, το φαγητό και το ποτό, τις στολές και τα αξεσουάρ, δεν έχω τη δυνατότητα. Ίσως μια μέρα.

»Επίσης, ακόμα και αν πλήρωνα τα trolls θα έβρισκαν κάτι άλλο να σχολιάσουν. Ό,τι κι αν πιστεύετε για εμένα, είναι τρομακτικό το να ξεσπάτε στη σελίδα του 12χρονου γιου μου, που προσπαθεί σκληρά, και να αφήνετε τέτοια μηνύματα. Αφήστε τα παιδιά στην ησυχία τους. Αφήστε τα να παίξουν μπέιζμπολ. Μην κάνετε δωρεές αν δεν θέλετε. Αλλά αν θέλετε να βοηθήσετε τις οικογένειες της ομάδας, ο σύνδεσμος είναι εδώ».

«Ό,τι κι αν πιστεύετε για εμένα, είναι τρομακτικό το να ξεσπάτε στη σελίδα του 12χρονου γιου μου, που προσπαθεί σκληρά, και να αφήνετε τέτοια μηνύματα. Αφήστε τα παιδιά στην ησυχία τους».

Υπήρξαν μάλιστα και οι υπερασπιστές της που έγραψαν: «Ανεξάρτητα από την προσωπική περιουσία της, μαθαίνει τα παιδιά της να είναι εργατικά και υπεύθυνα. Αν πλήρωνε τα πάντα ο κόσμος θα διαμαρτυρόταν ότι κακομαθαίνει τον γιο της και δεν του μαθαίνει να είναι ανεξάρτητος. Τι φοβερό να παρενοχλείς ένα παιδί! Αυτό λέει περισσότερα για εκείνον που το έγραψε παρά για εσάς. Είναι θλιβερό που στις μέρες μας υπάρχουν κάποιοι που αντιδρούν έτσι. Και είναι υπέροχο που υποστηρίζεις την ομάδα του γιου σου με οποιονδήποτε τρόπο. Το πώς θα επιλέξεις να το κάνεις είναι δική σου υπόθεση».

Δείτε μια σχετική ανάρτηση: