Λίντα Εβαντζελίστα: Φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο περιοδικού δείχνοντας τα σημάδια της μαστεκτομής της

Λίντα Εβαντζελίστα φωτογραφήθηκε τόπλες για εξώφυλλο περιοδικού, χωρίς να διστάζει να δείξει τα σημάδια της μαστεκτομής της.

Το διάσημο μοντέλο που μεσουράνησε στις πασαρέλες των ’90ς έχει αποκαλύψει πως διαγνώστηκε δύο φορές μέσα σε πέντε χρόνια, με καρκίνο του μαστού.
Το 2018 υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, όμως τον Ιούλιο του 2022, ο καρκίνος επέστρεψε. Χωρίς κανέναν δισταγμό, υποβλήθηκε σε δεύτερη μαστεκτομή, ενώ όπως έχει αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της, είχε πει στους γιατρούς: «Σκάψτε μια τρύπα στο στήθος μου».

Η Λίντα Εβαντζελίστα έβαλε την υγεία της ως προτεραιότητα και αδιαφόρησε για την εικόνα της. Μάλιστα, πλέον μπορεί περήφανα να δείξει τα σημάδια στο στήθος της στο κοινό, χωρίς κανέναν δισταγμό.

Αυτή τη φορά, φωτογραφήθηκε για το Zeit Magazin φορώντας μονάχα ένα τζιν μπουφάν, το οποίο άφησε ξεκούμπωτο, με τις ουλές της να φαίνονται ξεκάθαρα.

Διαγνώστηκε δύο φορές με καρκίνο μέσα σε πέντε χρόνια

Το στιγμιότυπο είναι από το 2018, οπότε και η Εβαντζελίστα διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού, όπως είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη.

Το σούπερ μόντελ των 90s μίλησε στο «WSJ. Magazine» όπου πόζαρε για το εξώφυλλο του φθινοπωρινού τεύχους.

Η 58χρονη Εβαντζελίστα δήλωσε ότι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2018.

«Εντοπίστηκε στην ετήσια μαστογραφία μου», είπε αρχικά.

«Τα περιθώρια δεν ήταν καλά και λόγω άλλων παραγόντων υγείας, χωρίς δισταγμό, επειδή ήθελα να τα αφήσω όλα πίσω μου και να μην χρειαστεί να το αντιμετωπίσω, επέλεξα μια αμφίπλευρη μαστεκτομή. Σκέφτομαι ότι ήμουν καλή και έτοιμη για τη ζωή. Ο καρκίνος του μαστού δεν επρόκειτο να με σκοτώσει», πρόσθεσε έπειτα.

Παρόλα αυτά, ο καρκίνος δεν την εγκατέλειψε καθώς επέστρεψε τον Ιούλιο του 2022, όταν ένιωσε ένα εξόγκωμα στο στήθος της.

Linda_Evangelista_cleanup

Πρόσφατα, ο γιατρός της την ενημέρωσε ότι η διάγνωσή της είναι «καλή», αλλά το μοντέλο εξομολογήθηκε ότι δεν ενθουσιάστηκε πλήρως με την είδηση, καθώς προχώρησε να ρωτήσει τον γιατρό της: «Γιατί δεν είναι τέλεια;».

Αποκάλυψε ότι είχε «φρικτό σκορ ογκοτύπου», ένας αριθμός που προβλέπει την πιθανότητα επανεμφάνισης του καρκίνου. Η Εβαντζελίστα ανέφερε ότι είναι ευγνώμων για κάθε μέρα, καθώς το μέλλον της προδιαγράφεται αβέβαιο.

«Ξέρω ότι έχω το ένα πόδι στον τάφο, αλλά είμαι εντελώς σε εορταστική διάθεση», είπε. «Έχω αντιμετωπίσει φρικτά προβλήματα υγείας. Είμαι σε ένα μέρος όπου είμαι τόσο χαρούμενη που γιορτάζω το βιβλίο μου, τη ζωή μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που ζω. Οτιδήποτε έρχεται τώρα είναι μπόνους».