Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της 59χρονης Μαρίας που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Σε σοβαρή κατάσταση το 2 ετών εγγονάκι της

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 59χρονη που άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά το τρομακτικό τροχαίο στη Λυγαριά στην Κρήτη, το μεσημέρι της Κυριακής.

Η 59χρονη Μαρία ήταν οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε επίσης, το δίχρονο εγγονάκι της που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΠΕΘ Παίδων του ΠαΓΝΗ και η κόρη της που επίσης, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η κηδεία της 59χρονης έγινε στις 3 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίας Ζώνης στις Αγίες Παρασκιές. Μάλιστα, παρά την κακοκαιρία και σύμφωνα με το cretalive.gr, αρκετός κόσμος έσπευσε να αποχαιρετήσει την αγαπητή- όπως την περιγράφουν- Μαρία.

Φωτογραφίες από την κηδεία:

kriti
kriti-
kriti0

Μητέρα υποψήφιου στο MasterChef η 59χρονη

Η 59χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα ήταν μητέρα του Στάθη Αυγουστάκη, του Κρητικού σεφ που είχε ταξιδέψει στην Αφρική, μαγειρεύοντας καθημερινά γεύματα για 600 παιδιά και είχε λάβει μέρος στο MasterChef 4.

Τι υποστήριξε ο 38χρονος Σύρος που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα

Μιλώντας στη Νέα Κρήτη ο συνήγορος υπεράσπισης του 38χρονου υποστήριξε ότι ο εντολέας του έχει υποστεί ψυχική συντριβή από το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη. Σύμφωνα με τον Κώστα Παπαμαστοράκη, ο 38χρονος από τη Συρία που ζει κι εργάζεται μόνιμα στο Ηράκλειο, επέστρεφε εκείνη την ώρα από τα Χανιά όπου είχε μεταβεί για εργασία.

Λόγω των καιρικών συνθηκών και της συνεχούς βροχόπτωσης, ο 38χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι οδηγούσε με προσοχή, καθώς έφυγε από τα Χανιά στις 10 το πρωί της Κυριακής και το δυστύχημα σημειώθηκε στις 12:40 το μεσημέρι στη Λυγαριά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του 38χρονου, ο ίδιος φέρεται να είχε στην «3η σκάλα» τους υαλοκαθαριστήρες.