(ΦΩΤΟ) Πάτρα: Στην κοπή πίτας του ΠΕΑΚ ο Γιάννης Βρούτσης και επιθεώρησε το «Δ. Τόφαλος» και το ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας»

Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Στις 11.30 το πρωί, ο κ. Βρούτσης βρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΕΑΚ, στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» στο Κουκούλι.

Στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΕΑΚ Πάτρας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» τιμήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Ιωάννης Βρούτσης καθώς και οι Συμεών Γεωργαράς Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης,ο Κωνσταντίνος Κατσουράνης Πρωταθλητής EURO,ο Νικόλαος Συρανίδης Ολυμπιονίκης Καταδύσεων και ο Λάμπρος Βασιλόπουλος Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας Πίστας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Αλεξοπούλου Υφυπουργός υποδομών και μεταφορών της Ελλάδας και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος,  διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών Κώστας Ζαφειρόπουλος, επικεφαλής δημοτικών και Περιφερειακών Παρατάξεων, εκπρόσωποι των Αρχών κ.α.

Ακολούθως ο κ.Βρούτσης παραβρέθηκε και επιθεώρησε το «Δ. Τόφαλος» και το ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας».