Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, με τον πολιτευτή Ανδρέα Τσώκο

Τον πολιτευτή της ΝΔ Ανδρέα Τσώκο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, σε μια συνάντηση εργασίας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλα τα καίρια θέματα που αφορούν το Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Αρχικά, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Τσώκο για την υφιστάμενη δεινή οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος, την απώλεια εσόδων από την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού στη ΒΙ.ΠΕ., καθώς και το δυσβάσταχτο ενεργειακό κόστος που επωμίζεται ο Δήμος. Παράλληλα, σημείωσε την ανάγκη προτεραιοποίησης της άρδευσης του κάμπου από το φράγμα Πηνειού, ενός χρόνιου προβλήματος, η επίλυση του οποίου θα δώσει νέες προοπτικές στις καλλιέργειες των αγροτών και στην επακόλουθη παραγωγική τους δυνατότητα.

Ιδιαίτερο βάρος έδωσε ο Δήμαρχος στην κατασκευή και συντήρηση σχολικών μονάδων, ώστε κανένας μαθητής να μη στεγάζεται σε κοντέινερ, με άμεση προτεραιότητα την κατασκευή τόσο του Ειδικού Σχολείου στην Κάτω Αχαΐα όσο και του Δημοτικού Σχολείου στη Λακκόπετρα. Σε ότι αφορά, επίσης, στο παραλιακό μέτωπο των Αλυκών επισήμανε την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος  για τη νομιμοποίηση, χωροταξική διευθέτηση και την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου των Αλυκών.

Από την πλευρά του, τέλος, ο κ. Τσώκος δήλωσε ότι πρόθεσή του είναι να συνεργαστεί στενά με τη Δημοτική Αρχή, προκειμένου να προωθηθούν όλα τα καίρια ζητήματα της περιοχής, από την οποία άλλωστε και κατάγεται.