Πάτρα: Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τις συλλήψεις των διακινητών ηρωίνης

Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα, συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντόπισαν την κατηγορούμενη να πωλεί μικροποσότητα ηρωίνης στον κατηγορούμενο αγοραστή και τους συνέλαβαν, ενώ ο έτερος συλληφθείς εντοπίστηκε στην οικία της κατηγορούμενης και συνελήφθη.

Σε σωματικούς ελέγχους που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον αγοραστή και στην κατηγορούμενη για διακίνηση, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν (0,2) γραμμάρια ηρωίνης και (235) ευρώ αντίστοιχα.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δυο συλληφθέντων για διακίνηση, βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν (22,6) γραμμάρια ηρωίνης,  (75) ευρώ, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, δυο κινητά τηλέφωνα και τμήματα δισκίων βουπρενορφίνης, συνολικού βάρους 0,4 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.