ΠΑΟΚ: Ολοκλήρωσε την έκπληξη με Γιόνι και φέρνει τον Ισπανό μπακ στη Θεσσαλονίκη

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση μια σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο ΠΑΟΚ καθώς ετοιμάζεται να ντύσει στα ασπρόμαυρα του Γιόνι Κάστρο, που αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός (είτε δεξιά, είτε αριστερά).

Η μεταγραφή είχε φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο. Ο 29χρονος Ισπανός μπακ περίμενε την απάντηση της Γουλβς για το αν θα τον άφηνε ελεύθερο ή θα τον διατηρούσε στο ρόστερ της για τους επόμενους 18 μήνες.
Ο ΠΑΟΚ παρακολουθούσε την υπόθεση και πίεζε διακριτικά την πλευρά του ποδοσφαιριστή να πάρει το συντομότερο δυνατόν μια οριστική απάντηση.

«Σε θέλουμε, όμως πρέπει να έχουμε άμεσα μια απάντηση», ήταν το τελευταίο μήνυμα που έφυγε από τη Μικράς Ασίας προς τον Γιόνι Κάστρο και τον Ισπανό ατζέντη του. Οι δυο τους είχαν αναλάβει να τα βρουν με τους «λύκους» στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας για τη λύση του συμβολαίου, που ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο του 2025.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός μπακ «τα βρήκε» με τη Γουλβς και απάντησε θετικά στην προφορική πρόταση του «Δικεφάλου», με τον οποίο έχει συζητήσει τα βασικά σκέλη της συμφωνίας.
Από πλευράς του «Δικεφάλου» το οικονομικό σκέλος το χειρίζεται η Μαρία Γκοντσαρόβα, η οποία βρίσκεται εκτός λόγω του προσωπικού θέματος με το θάνατο του πατέρα της, ωστόσο ο Γιόνι αναμένεται Πέμπτη ή Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για τις οριστικές συζητήσεις και τις υπογραφές.

Πηγή:www.gazzetta.gr