Ολυμπιακός: Το πιθανό σχήμα με Άρη, οι αλλαγές και οι… εκπλήξεις

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη και ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό και πλέον στοχεύει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Άρη.
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει μαζί του, με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Όρτα και Τσικίνιο να είναι στη διάθεση του και είναι πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής αν το επιτρέπουν οι συνθήκες του ματς.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές όσον αφορά το βασικό σχήμα, σε σχέση με αυτό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αρχικά, τη τελευταία στιγμής θα κριθεί η συμμετοχή τόσο του Φραν Ναβάρο όσο και του Ζουλιάν Μπιανκόν.

Επίσης ο Καρβαλιάλ ίσως προχωρήσει σε αλλαγές και στη μεσαία γραμμή καθώς υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν καταπονηθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια όπως είναι ο Φορτούνης.

Να πούμε εδώ ότι το βασικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι η νίκη ώστε να ανέβει η ψυχολογία των παικτών αλλά και γενικά της ομάδας καθώς έχει προηγηθεί ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό.

πηγή: gazzetta