TikToker αποκαλύπτει την απίστευτη δικαιολογία που μπορεί να πει κάποιος για να πάρει μια δωρεάν πτήση (vid)

Το μεγαλύτερο άγχος όσων ταξιδεύουν με αεροπλάνο είναι να μην χάσουν την πτήση τους. Ωστόσο, ένας TikToker μέσα από ένα βίντεο αποκάλυψε μια απλή δικαιολογία που μπορεί να εξασφαλίσει μια δωρεάν πτήση σε κάποιον που έχασε το αεροπλάνο του.

Ο Jake Peterson είπε ότι το μόνο που χρειάζεται να πει ο ταξιδιώτης που έχασε την πτήση του, είναι ότι έπαθε λάστιχο στο δρόμο για το αεροδρόμιο και τότε θα τον βάλουν στο επόμενο αεροπλάνο.

«Καθυστέρησα και έχασα την πτήση μου επειδή μου έσκασε το λάστιχο. Ήξερα ότι δεν θα προλάβω», είπε σε ένα βίντεο στο TikTok το οποίο συγκέντρωσε περίπου 290.000 προβολές.

Και συνέχισε: «Αλλά ευτυχώς οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες (American, Delta, United) έχουν πολιτική σκασμένων ελαστικών. Τότε αυτόματα θα σας βάλουν να ταξιδέψετε με την επόμενη πτήση. Την επόμενη φορά που θα καθυστερήσετε λόγω σκασμένου ελαστικού, χρησιμοποιήστε αυτό το κόλπο. Θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα».

Ο Peterson αναφέρεται στις αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ, αλλά η British Airways αλλά και άλλες εταιρείες με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν παρόμοιες πολιτικές. Μάλιστα, πολλοί χρήστες του TikTok έγραψαν ότι γνωρίζουν και έχουν χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο κόλπο.