Μεσολόγγι: Αναζητήσεις για «κρυμμένο θησαυρό» έκανε ο Μπάμπης στο διαδίκτυο μία ημέρα πριν την εξαφάνισή του

Εντείνονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι, όπου η ΕΛΑΣ συνεχίζει να συγκεντρώνει στοιχεία, ακόμη και χώμα, προκειμένου να βρει τα ίχνη του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Ο κρεοπώλης, εις βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

«Δεν αποκλείεται η εμπλοκή κι άλλου ατόμου», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο Mega. «Η έρευνα δεν σταματάει εδώ, καθώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την εμπλοκή άλλων ανθρώπων. Θα συνεχίζουμε να εξετάζουμε ό,τι στοιχείο βρίσκουμε για να μπορέσουμε να βρούμε αυτόν τον άνθρωπο», ανέφερε.

Μέχρι στιγμής, είπε η κυρία Δημογλίδου, δεν έχει ξεκαθαριστεί το κίνητρο. Όμως, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, δόθηκε κάποιο ραντεβού ανάμεσα στον Μπάμπη και τον κρεοπώλη, που όμως δεν αφορούσε σε κυνήγι.

Το κυνήγι θησαυρού

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο ο κρεοπώλης να παρέσυρε τον Μπάμπη τη μοιραία νύχτα σε ένα κυνήγι θησαυρού.

Ήδη, την προηγουμένη της εξαφάνισής του, ο 31χρονος έκανε σχετικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Στο κινητό του πληκτρολογούσε αναζητήσεις όπως «πώς βρίσκουμε κρυμμένους θησαυρούς», «τι σημάδια βλέπουμε».

Παράλληλα, ο ίδιος είχε παρουσία σε ιστότοπο, όπου έβλεπε τα σημάδια που υπάρχουν σε πέτρες και κλαδιά.

Ο καβγάς 15 ημέρες πριν την εξαφάνιση

Στο προσκήνιο παραμένουν και οι οικονομικές διαφορές που είχαν ο κρεοπώλης με τον 31χρονο. Ο κρεοπώλης φέρεται ότι 15 ημέρες πριν την εξαφάνιση, είχε έντονο καβγά με τον Μπάμπη.

Τότε, ο 31χρονος είχε πάει στο κρεοπωλείο του 50χρονου και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους ανέβηκαν οι τόνοι, με αφορμή τα χρήματα που του χρωστούσε.