Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από ληστεία σε κατάστημα – Απείλησε την υπάλληλο με μαχαίρι και άρπαξε €500 σε λιγότερο από ένα λεπτό

Ληστεία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (16/1), σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή των Πεύκων, στη Θεσσαλονίκη

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης αποτυπώνονται καρέ – καρέ οι κινήσεις του δράστη, ο οποίος «μπουκάρει» στο μαγαζί κρατώντας ένα μαχαίρι και με γρήγορες κινήσεις φτάνει στον πάγκο που βρίσκεται η υπάλληλος.

Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν 11.45 όταν ο μαυροφορεμένος άντρας με την κουκούλα στο κεφάλι και τα μαύρα γάντια εισβάλει στο κατάστημα και ζητά από την εργαζόμενη να αδειάσει σε μια σακούλα τις εισπράξεις της ημέρας.

Η γυναίκα, υπό την απειλή του μαχαιριού, ανοίγει το ταμείο και ξεκινά να αδειάζει στην σακούλα τα χαρτονομίσματα, μέχρι και τα κέρματα.

Ο δράστης όμως φαίνεται ότι δεν μένει ικανοποιημένος και κρατώντας το μαχαίρι χτύπα δυνατά τον πάγκο εργασίας και προσπαθεί να πάρει κι άλλα χρήματα τα οποία είχαν πέσει στο πάτωμα.

Δείτε φωτογραφίες:

Η ληστεία κράτησε λιγότερο από ένα λεπτό και ο μαυροφορεμένος άντρας, αφού αφαίρεσε περίπου 500 ευρώ, στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, με τις αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του να είναι σε εξέλιξη.

Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από ληστεία σε κατάστημα - Απείλησε την υπάλληλο με μαχαίρι και άρπαξε €500 σε λιγότερο από ένα λεπτό

Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από ληστεία σε κατάστημα - Απείλησε την υπάλληλο με μαχαίρι και άρπαξε €500 σε λιγότερο από ένα λεπτό