Γουέστ Χαμ: Μετά τον Μαυροπάνο, θέλει και τον Ιωαννίδη

Πριν από λίγους μήνες η Γουέστ Χαμ έδωσε 25 εκατ. ευρώ και απέκτησε έως το καλοκαίρι του 2028 τον Ντίνο Μαυροπάνο.

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έχει βρει τον ρόλο του στα “Σφυριά” τα οποία έκαναν μια καλή επένδυση. Το ίδιο θέλουν να κάνουν και με τον Φώτη Ιωαννίδη.
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σκοράρει χωρίς σταματημό στη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και πέτυχε γκολ μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως είναι η Βιγιαρεάλ, η Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός, η Ρεν.

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα η Γουέστ Χαμ έχει στην μεταγραφική της λίστα τον Φώτη Ιωαννίδη αλλά και τον Βαγγέλη Παυλίδη. Τόσο οι Άγγλοι όσο και οι Γερμανοί εκτιμούν ότι η αξία του Ιωαννίδη θα απογειωθεί εάν η Ελλάδα καταφέρει να παίξει στο Euro 2024 και υπάρχει η βούληση να τελειώσουν τη μεταγραφή αυτή την περίοδο.

Η ιστοσελίδα «thewesthamway.com» αναφέρει τα εξής

«Δύο Έλληνες επιθετικοί έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης από την αντίπαλο μας στo Conference League, Άλκμααρ. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως είναι αρκετά υψηλή η τιμή του.
Ίσως είναι πιο ρεαλιστική η επιλογή του Φώτη Ιωαννίδη, αντίπαλος του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο αυτές ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει στο 65΄. Τον παρακολουθήσαμε και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπου σκόραρε στην ήττα με 2-1 εντυπωσιάζοντας τους σκάουτς μας. Είναι πιο πιθανό να εξεταστεί η περίπτωση του».