Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό, ο 51χρονος φίλος του, κρεοπώλης, έχει αφεθεί ελεύθερος προκαλώντας την οργή των συγγενών του 31χρονου αγνοούμενου, μιας και δεν έχουν βρεθεί στοιχεία που να τον ενοχοποιούν, παρά το γεγονός ότι κατά την κατάθεσή του έχει πέσει σε αντιφάσεις, ενώ δεν μπορεί να δικαιολογήσει και ένα «κενό» διάστημα μιας ώρας και δεκαπέντε λεπτών περίπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη δεν εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στη θέση του συνοδηγού ούτε στο πορμπαγκάζ. Ωστόσο οι έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζονται. Παράλληλα, Πυροσβεστική, Αστυνομία, εθελοντές και μέλη της οικογένειας του Μπάμπη συνεχίζουν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των παλαιών ΤΕΙ, εκεί όπου σύμφωνα με την κατάθεση του κρεοπώλη τον άφησε για τελευταία φορά μετά τη συνάντηση που είχαν.

Βέβαια, οι Αρχές έχουν εστιάσει μέρος των ερευνών τους και στην περιοχή γύρω από το Ευηνοχώρι, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον κρεοπώλη να κινείται σε αυτή την περιοχή. Έτσι αγροτικοί δρόμοι και απόμερα σημεία της περιοχής έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών προκειμένου να βρεθεί κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στην διαλεύκανση της πολύκροτης υπόθεσης.

Το πρωί έγινε γνωστό ότι η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, η οποία συμμετέχει και η ίδια στις έρευνες για τον εντοπισμό του γιου της, βρήκε πεταμένα γάντια μιας χρήσης και τα κατέθεσε στην αστυνομία. Το αν τα γάντια αυτά έχουν κάποια σχέση με την υπόθεση θα αποδειχθεί από τις έρευνες που θα γίνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.