(Φωτο)-Πάτρα: Η κοινωνία στήριξε το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες η κοινωνία της Πάτρας στήριξε και φέτος το Τμήμα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».
Τα παιδιά, οι γονείς, οι εθελοντές και οι φίλοι του τοπικού τμήματος του Συλλόγου εκφράζουν θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες που βοήθησαν με κάθε τρόπο
την προσπάθεια που γίνεται για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον κ. Σταύρο Μαλλιώρη της εταιρείας «ΚΡΕΟΣΥΣ» και τη σύζυγό του Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη (εκπρόσωπο Πάτρας του Σωματείου «Καλλιπάτειρα»), για τις μεγάλες ποσότητες τροφίμων που πρόσφεραν για μία ακόμα φορά στις οικογένειες της «Φλόγας». Τα δεκάδες πακέτα έφτασαν στο γραφείο του Συλλόγου με τη συνδρομή της κ. Μανουσάκη και των υπαλλήλων της εταιρείας «ΚΡΕΟΣΥΣ» Λεωνίδα Γεράνιου και Αριστοτέλη Παχή.
Επίσης ευχαριστίες οφείλονται στην Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, στην EL PACK Α.Ε., στον Σύλλογο Δισκοθετών Πάτρας, στο Τμήμα Πάτρας του ΕΕΣ, στους δασκάλους τους καθηγητές και τους μαθητές του 44ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, του Δημοτικού Σχολείου Βάρδας, του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Βελιτσών, του 3ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Παραλίας, των Εκπαιδευτηρίων Αναγέννηση, του 2ου Γυμνάσιο Αιγίου για τις διοργανώσεις εορταγορών και την προσφορά ειδών για την ενίσχυση του Συλλόγου. Επίσης θερμές ευχαριστίες στους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς του 49ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών για τις όμορφες κάρτες που δημιούργησαν και με τις οποίες η «Φλόγα» έστειλε τις ευχές της για τις γιορτές σε όλους τους φορείς και φίλους. Τέλος η «Φλόγα» ευχαριστεί όλους τους πολίτες και τους φορείς που πέρασαν τις ημέρες αυτές το κατώφλι του Συλλόγου.
Η «Φλόγα» Πάτρας εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη.