Τροχαίο στη Βουλγαρία: Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό – Οκτώ Έλληνες τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ φορτηγού και τουριστικού λεωφορείου σημειώθηκε στη Βουλγαρία, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές, πυροσβεστικές και ομάδες έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα ρουμανικό λεωφορείο με οδηγό έναν 36χρονο οδηγό, που κινούνταν προς την κατεύθυνση της Byala, συγκρούστηκε με ένα τουρκικό φορτηγό που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, το οποίο οδηγούσε ένας 50χρονος άνδρας. Μετά τη σύγκρουση, το λεωφορείο έφυγε από το δρόμο προς τα δεξιά στην κατεύθυνση της πορείας του.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν ο οδηγός και οι επιβάτες του λεωφορείου. Η αστυνομία διευκρίνισε ότι πρόκειται για 10 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στο Ruse.

Τροχαίο στη Βουλγαρία: Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό - Οκτώ Έλληνες τραυματίες

Οι ζωές των τραυματιών δεν κινδυνεύουν. Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, δέκα άτομα εισήχθησαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Kanev στο Ruse – οκτώ Έλληνες και δύο Ρουμάνοι, ένας εκ των οποίων είναι ο οδηγός του λεωφορείου. Έξι άνδρες και τέσσερις γυναίκες τραυματίστηκαν. Ο νεότερος είναι 18 ετών και ο μεγαλύτερος 63 ετών.

Μια 62χρονη γυναίκα με τραυματισμό στο κεφάλι βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και πρόκειται να χειρουργηθεί. Δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της, αναφέρουν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρούσε. Τα υπόλοιπα εννέα άτομα έχουν διάφορα τραύματα και κοψίματα. Δύο από αυτούς αρνήθηκαν να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο.

 

Πηγή: TheTOC