Meadow Walker: Χώρισε έπειτα από 3 χρόνια γάμου

ΗMeadow Walker και ο Louis Thornton-Allan χώρισαν. Το ζευγάρι -που παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2021- ανακοίνωσε τον χωρισμό του με κοινή δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram την Τετάρτη.

«Έπειτα από τρία υπέροχα χρόνια γάμου, καταλήξαμε στη συμφωνία να χωρίσουμε φιλικά», ανέφερε η δήλωση. «Αυτή είναι πραγματικά μια κοινή απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα. Διατηρούμε αμοιβαία αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον», κατέληξε το ζευγάρι».

Instagram.com/@meadowwalker

Το μοντέλο παντρεύτηκε τον Thornton-Allan σε μια παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας τον Οκτώβριο του 2021. Στην τελετή παρευρέθηκαν στενοί συγγενείς και φίλοι, μεταξύ των οποίων και οι συμπρωταγωνιστές του εκλιπόντος πατέρα της Paul Walker από το Fast & Furious, Vin Diesel και Jordana Brewster.

Σε ένα ασπρόμαυρο βίντεο που αναρτήθηκε από τον γάμο, ο 56χρονος Vin Diesel, ο οποίος είναι και νονός της Walker, τη συνόδευσε στην εκκλησία και στάθηκε δίπλα της. Η Walker και ο Thornton-Allen εθεάθησαν επίσης να αγκαλιάζονται κατά τη διάρκεια της τελετής και να κάθονται μαζί σε ένα λευκό αυτοκίνητο.

 

Μία ημέρα πριν από τη δημοσίευση της είδησης του χωρισμού, η Meadow Walker μοιράστηκε στο Instagram μια ανάρτηση με φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Αυστραλία, γράφοντας στη λεζάντα του καρουζέλ: “Australia Forever”.

Ένα από τα αποσπάσματα έδειχνε την 25χρονη να χαμογελά καθώς τάιζε μια ομάδα καγκουρό. Ένα άλλο βίντεο την έδειχνε να γελάει και να ποζάρει κατά τη διάρκεια ενός γύρου γκολφ και ένα ακόμη στιγμιότυπο την έδειχνε να βγάζει selfie με έναν φίλο.